Logistiekmedewerker (M/V) - Houten

Houten

FC Utrecht werkt
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Werken in een hecht team en samen zorgen dat alle logistieke werkzaamheden verlopen, spreekt jou dit aan? Lees dan snel verder want dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

Je komt te werken binnen een groeiende organisatie waar een vriendschappelijke en familiaire sfeer hangt. De organisatie richt zicht op de distributie en uitleen van hulpmiddelen. Voor deze functie is het belangrijk dat je nauwkeurig en fysiek in goede staat bent. Je weet van aanpakken en zoekt je collega’s zo nodig op om samen tot het beste resultaat te komen. Daarnaast ben je communicatief vaardig en kun je goed zelfstandig werken.

Je komt te werken binnen de afdeling Logistiek. Hier worden de goederen in ontvangst genomen. Daarnaast ben je met je collega’s verantwoordelijk voor het orderpicken en de uitgaande goederen. Bij binnenkomst controleer je alle goederen en vervolgens boek je ze in. Samen met het team draag je verder zorg voor het verpakken en verzend klaarmaken van producten en overige voorkomende magazijnwerkzaamheden.


Bedrijfsomschrijving

Zie jij jezelf al helemaal voor je in deze rol? Reageer dan snel!


Gevraagd wordt
  • Je bent in bezig van rijbewijs B
  • Kennis van MS Office
  • Hef- of reachtruck certificaat of je bent bereid deze te halen
Geboden wordt
  • Veelzijdige functie
  • Binnen een hecht team
  • Marktconform salaris

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving FC Utrecht Werkt is hét uitzendbureau van de voetbalclub FC Utrecht dat de verbinding legt tussen sponsoren, supporters en de regio Utrecht. Als intermediair van arbeid leggen wij de connectie tussen kandidaten en opdrachtgevers. Wij helpen Utrechters aan hun ideale baan door inzet van ons grote netwerk in de regio Utrecht.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Logistiek Medewerker in Houten Bekijk alle soortgelijke vacatures