30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Houten.
3 dagen geleden geplaatst • 14x bekeken

Hovenier droomtuinen in Houten Houten • Baneninhetgroen.nl

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via Werkzoeken.nl

Baneninhetgroen.nl

Baneninhetgroen.nl
  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
  • 411 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • € 2.300 p/m
  • Fulltime
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Wil jij als hovenier meewerken aan de meest unieke en uiteenlopende projecten in de high-end markt? "Betrokken, uitdagend en innovatief zijn kernwoorden die goed bij ons passen." Voor deze grote ‘familie’ zoeken wij een nieuwe kartrekker die initiatief neemt en zich verder wil ontplooien in dit altijd dynamische bedrijf. Een van de eerste vragen die jij als hovenier aan de klanten moet stellen is “welke tuin ziet u voor u, als u uw ogen sluit?”.
Wat ga je doen?

Of het nu een moderne tuin, mediterrane of een volwaardig boeddhistische stijl bevat, elke dag is weer een uitdaging. Dit bedrijf werkt voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Zo werk je de ene week mee aan de aanleg van een groen schoolplein om de week daarna een villatuin in te richten met vijverplaats en lounge thema. Geen dag is hetzelfde! Omdat het werk zo uitgebreid is wordt er gekeken naar wat jij als hovenier het beste kan of dit nu aanleg of onderhoud is.Functie-eisen

Wat breng je mee?

Wij zijn op zoek naar iemand met aantoonbare ervaring en handigheid. Dit kan zijn als hovenier, maar ben jij timmerman of stratenmaker geweest? Ook dan kom je in aanmerking!

Binnen dit bedrijf is het wenselijk dat je de kar kan trekken. De klant moet volledig zonder zorgen zijn tuin uit handen kunnen geven waarna jij zelfstandig en door middel van goede communicatie met zowel de opdrachtgever als je collega’s een droomtuin realiseert. Hiernaast wordt er van je verwacht dat je initiatief neemt en wil meegroeien met dit unieke, snelgroeiende bedrijf.Aanbod

Wat mag je van ons verwachten?

Ga aan de slag als hovenier en creëer droomtuinen! Mocht je aansluiten bij dit profiel dan kun je van ons een unieke ervaring bij een bedrijf verwachten dat met jou meedenkt en investeert in zijn personeel. Ze zijn op zoek naar iemand die binnen dit bedrijf wil groeien en bieden naast een leuke uitdaging ook een goed salaris.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in