30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Houten.
8 dagen geleden geplaatst • 1x bekeken

Ervaren Support Engineer Houten • AB Midden Nederland

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

AB Midden Nederland

AB Midden Nederland
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
 • 127 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • € 3.075 - € 4.060 p/m
 • 37 uur
 • MBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior/Senior
 • Bonusregeling
 • Laptop

Vacatureomschrijving

Dit ga je doen

Als supportengineer ben je de vraagbaak van onze organisatie op het gebied van alles wat te maken heeft met hardware en software. Je bent medeverantwoordelijk voor de continuïteit en functionaliteit van de devices en applicaties die wij gebruiken. Daarnaast optimaliseer je geautomatiseerde systemen.

De applicaties moeten natuurlijk wel gebruikersvriendelijk zijn voor je collega's. Je denkt mee in wat goed is voor de bedrijfsmatige processen binnen AB Midden Nederland. Op basis van je ervaring en kennis adviseer jij waar AB Midden Nederland het meeste baat bij heeft. Hierin is ruimte voor creativiteit in oplossingen en mogelijkheden om onze medewerkers met een glimlach hun werk te kunnen laten doen.

Verder houd jij je bezig met netwerkbeheer, updatebeheer, het beheer van Intune en daarmee dus ook het uitrollen van software(updates).

Je beschikt over technische vaardigheden om problemen zelfstandig op te kunnen lossen. Je schakelt snel en weet snel oplossingen te vinden voor de vragen van collega’s. Als je de week begint bespreek je samen met Jan en Karolina de uitdagingen van die week. Ook zul je regelmatig sparren met een consultant van onze IT partner die ook een bijdrage levert in het beheer binnen onze organisatie.

Je standplaats is ons kantoor in Houten, maar bij acute problemen of projectmatige zaken is het goed mogelijk dat je naar onze andere vestigingen uitvliegt.

Over de ICT afdeling van AB Midden Nederland:
Als AB Midden Nederland zijn we een betrokken partner voor organisaties in de sectoren agrarisch, food, bouw, infra, techniek, transport en logistiek, groen, fruitteelt, (glas)tuinbouw en spelen we in op de personeelsbehoefte die er is.

Onze ICT afdeling is verantwoordelijk voor het goed laten functioneren van de IT omgeving waar dagelijks ongeveer 100 collega’s direct gebruik van maken, over de 5 verschillende vestigingen. Om je een idee te geven waar we mee werken binnen AB Midden Nederland hierbij een kleine opsomming van de soft- en hardware die wordt gebruikt.

De software die gebruikt wordt binnen onze organisatie is o.a. Plan4Flex, Azure, Office365, AFAS, FlexPPS en Akyla. Daarnaast maken we gebruik van HP Laptops waaronder ProBooks / Elitebooks, welke we aansluiten op HP e234d schermen. Deze zijn ons eigendom en hebben wij en misschien wel jij, allemaal in eigen beheer. Wat betreft de telefonie maken we gebruik van enkel iPhones.

In de afgelopen jaren heeft onze ICT afdeling concreet vorm gekregen. Momenteel ontwikkelt deze afdeling zich door en willen we deze robuuster laten worden en een sterkere plek in de organisatie geven.

Onze ICT afdeling bestaat uit een leuk, gezellig, internationaal en divers team van 2 collega’s die samen de uitdagingen openminded aangaan en elke dag AB Midden Nederland een klein beetje verder automatiseren / digitaliseren. We zijn op zoek naar een gezellige kandidaat, die van aanpakken weet en mee wil met met de teamuitjes die we eindelijk kunnen organiseren als team van 3.

Daarnaast werken er 2 consultants elke week een dag bij ons op kantoor.

ICT beheer is op dit moment in handen van een externe partij, waarmee je blijvend zal samenwerken, maar waarvan je onderdelen over zal nemen. Jouw focus komt te liggen op onze 5 vestigingen en het beheer van de IT omgeving op deze vestigingen.


Dit breng je mee

Je begrijpt hoe bedrijfsprocessen werken en vindt het leuk om IT zaken buitengewoon goed te regelen. Je denkt en bouwt graag mee als het gaat om koppelingen tussen onze huidige software met nieuwe software. Je hebt empathisch vermogen, bent dienstverlenend en je werkt oplossingsgericht. Je bent flexibel, ook buiten de standaard werktijden, want het kan natuurlijk best eens gebeuren dat we uitdagingen met IT hebben, wanneer je collega’s van andere afdelingen al naar huis zijn. Verder vragen wij:

 • MBO4+ of HBO werk- en denkniveau
 • 5 jaar of meer ervaring in het vak
 • Bedrijfskundig inzicht
 • Bekend met SQL (database), Microsoft Azure, Intune
 • Bekend met Meraki is een pré
 • Bekend met Microsoft Power Platform is een pré
 • Humor, want we houden het graag luchtig en gezellig
Ons Aanbod

Wij bieden je een mooie baan binnen een prachtige organisatie waar IT een belangrijke positie heeft en een steeds belangrijkere plek krijgt. Verder ga je samenwerken met 2 gezellige collega’s en is er volop de ruimte om jouw kennis en kunde in te zetten. Tegelijkertijd heb je de mogelijkheid om met je collega’s te sparren.
Werken bij AB Midden Nederland betekent werken bij een organisatie waar ruimte is om te investeren in jezelf en de IT omgeving waar jij onderdeel van bent. Je komt in een omgeving terecht waar veel betrokkenheid en een persoonlijke benadering heerst. Dit merk je op de werkvloer en draag je zelf ook uit aan de medewerkers van AB Midden Nederland. Verder bieden wij:

 • Een fulltime dienstverband van 37,5 uur per week
 • Gezellige sfeer met nog een ouderwets bakkie aan de keukentafel en een gezamenlijke lunch
 • Een arbeidscontract voor bepaalde tijd met uitzicht op vast
 • Afhankelijk van je ervaring een salaris tussen de € 3.075 en € 4.060 bruto per maand, conform CAO Bedrijfsverzorgingsdiensten schaal 7 – 8 (verloning vindt 4 wekelijks plaats)
 • Een iPhone en laptop van de zaak
 • Omdat de wereld van ICT continue verandert is het van belang om daarbij aangehaakt te blijven en stimuleren we om te blijven leren binnen je vakgebied en op persoonlijke vlak
 • Aandacht voor een gezonde werkomgeving met bijv. gratis fruit en regelmatig sociale activiteiten
 • Eindejaar bonus afhankelijk van bedrijfsresultaat van AB Midden Nederland
 • Mogelijkheid om hybride te werken
Dus ben jij dé support engineer die voor elk vraagstuk wel een oplossing weet? Ga dan deze uitdaging aan, pak je kans en solliciteer direct! Heb je vooraf al een brandende vraag? Bel of app dan gerust met Laurens op 0612657814. Wij kijken uit naar jouw reactie!
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in