+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Huizen.
Laad meer vacatures

Eerste Autotechnicus APK bij Autobedrijf Poll in Huizen Huizen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Autobedrijf Poll

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Jij bent als 1e Autotechnicus / Automonteur APK bij Autobedrijf Poll in Huizen verantwoordelijk voor alle voorkomende reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Ook ben je verantwoordelijk voor het vakkundig uitvoeren van APK-keuringen en zal je de daaruit voorkomende werkzaamheden uitvoeren. Omdat Autobedrijf Poll niet alleen Ford-dealer is, maar ook aangesloten is bij Profile Car & Tyreservice zal je aan alle merken en typen sleutelen, maar wel met een nadruk op Ford. Je krijgt dus een afwisselende en uitdagende baan.

Gevraagd

Natuurlijk heb jij een afgeronde opleiding tot Autotechnicus / Automonteur (niveau 3 of 4) en heb jij een APK-keuringsbevoegdheid. Daarbij heb je recente sleutel ervaring en heb je ervaring in het stellen van diagnoses. Bij voorkeur heb je naast, deze opleiding, nog andere trainingen of cursussen gevolgd om je kennis uit te breiden. Verder beschik je over een flexibele en klantgerichte instelling en ben je eerlijk, vakkundig en professioneel. Tenslotte wil je werken in een leuk en gezellig team van specialisten in een dealer/universele omgeving!

Aanbod

Werken bij Autobedrijf Poll betekent dat je aan de slag gaat bij een zeer gerenommeerde dealer (bestaat al sinds 1936!) en binnen een leuk team. Koos Poll zelf werkt en dat maakt het familiegevoel dat hier duidelijk heerst helemaal compleet. Natuurlijk ontvang je een goed salaris, meer dan voldoende vrije dagen en diverse mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, maar de sfeer, collega’s en producten geven de doorslag. Tenslotte krijg je, om het beste uit jezelf te kunnen halen, alle mogelijkheden en kansen om trainingen en cursussen te volgen (zowel via Profile als via het opleidingen programma van Ford).
Het salaris dat je ontvangt als monteur buitendienst wordt in overleg met jou bepaald. Hierbij kijken we naar je opleiding en werkervaring, maar houden we vooral rekening met jouw meerwaarde!

Bedrijfsomschrijving

Autobedrijf Poll is de officiële Ford dealer in ‘t Gooi en omstreken. Al ruim 80 jaar! (sinds 1936) hebben zij als familiebedrijf de klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en daar staan zij dan ook bekend om.

Koos Poll is de 3e generatie Poll die aan de slag in het bedrijf. Als directeur/eigenaar is hij er trots op dat de klanten Autobedrijf Poll al jarenlang trouw zijn en weten te vinden voor advies en onderhoud.

Autobedrijf Poll heeft vestigingen in Hilversum, Naarden en Huizen. De klanten zijn bij Autobedrijf Poll aan het juiste adres voor de aanschaf van zowel nieuwe als gebruikte Ford personenwagens en bedrijfswagens, maar ook voor het onderhoud, financiering, leasing etc.
Autobedrijf Poll is dan ook de mobiliteitspartner in ’t Gooi en omstreken.

Wil jij eens rondkijken bij Autobedrijf Poll in Huizen? Dat kan via de volgende link
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in