Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
9 dagen geleden geplaatst • 1x bekeken

Jeugdarts 0 - 19 jaar Hulst • BKV

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

BKV
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
 • 643 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • 8 - 36 uur
 • Vast contract
 • Junior
 • Auto (B)

Vacatureomschrijving

Spreekt dit jou aan?

Ben jij: een ondernemende arts en vindt het leuk om in een veranderende organisatie de verbinding te zoeken met andere disciplines en (gemeentelijke) instellingen?


Jouw nieuwe baan

Als arts help je kinderen in de leeftijd van 0 tot 19 jaar gezond en veilig op te groeien. Samen met ouders kijk je naar hun rol in de ontwikkeling van hun kind en bespreek je vragen rondom opvoeden en opgroeien.

Je spoort gezondheidsproblemen op en verwijst naar de beste vorm van hulpverlening en zorg. Ook werk je intensief samen met onderwijsinstellingen en onderhoud je een breed relatienetwerk. Denk hierbij aan gezondheidszorgorganisatie, gemeenten, zorgaanbieders en maatschappelijke organisaties.


Jouw nieuwe werkplek

De publieke gezondheidszorg richt zich op het voorkomen van ziekte, niet op het behandelen daarvan. De ambitie van deze organisatie is om van Zeeland een regio te maken waar mensen lang leven, zich vitaal voelen en waar iedereen meedoet. 

Jij werkt in een zelf organiserend team met ervaren collega’s die elkaar ondersteunen en uitdagen. Samen met jouw collega's (jeugdarts en jeugdverpleegkundigen) ben jij verantwoordelijk voor het bewaken, bevorderen en beschermen van de gezondheid van kinderen in de leeftijd van 0 tot 19 jaar.


Wat breng je mee?

Jij…

 • bent een jeugdarts KNMG of arts M&G. Ook BIG-geregistreerde basisartsen nodigen we uit te solliciteren;
 • hebt de juiste communicatieve en verbindende vaardigheden voor een effectief contact met collega's, kinderen, ouders en ketenpartners;
 • bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het sociaal domein en hebt een scherp beeld van de toegevoegde waarde van de jeugdarts daarbinnen;
 • beschikt over een rijbewijs B en een auto.

Ben jij als jeugdarts of kinderarts met pensioen? Ook dan ben je welkom! Van Belgische artsen hopen we ook een reactie te ontvangen.


Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie van 8 tot 36 uur per week. Het aantal uren en de dagen die je werkt, worden in goed overleg bepaald. De aanstelling is in eerste instantie voor de duur van één jaar. Ben jij minder dan één jaar beschikbaar? Reageer dan ook. We komen er zeker samen aan uit!

Salariëring vindt plaats conform cao sgo. Jouw salaris wordt bepaald aan de hand van jouw opleiding en ervaring en bedraagt minimaal 3.491 euro en maximaal 5.756 euro bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

Daarnaast ontvang jij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een individueel keuze budget (17,05 procent), ouderschapsverlofregeling, flexibele werktijden en goede studiefaciliteiten. 


Verdere informatie

Reageer via de website of stuur een mail naar Frederique via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.s. Je mag ook een bericht sturen via WhatsApp: +31 6 – 83 676 802.            

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Geef je baanwensen door via de job alert, dan ontvang je passende vacatures.

Regelmatig organiseren wij bij BKV verschillende webinars. Kijk op deze pagina voor het actuele aanbod van de webinars en schrijf je in!

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in