Vacature Ordermanager onderhoudsdienst - IJmuiden

IJmuiden

Bw-engineering
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Bedrijfsomschrijving

Locatie: IJmuiden

Jouw team: Je komt terecht in een team van 17 ordermanagers, samen met de centrale planning en het grootste deel van de werkvoorbereiding zijn we centraal gepositioneerd in het hoofdgebouw van de technische dienst. In de basis zijn de ordermanagers verdeeld over de verschillende technische disciplines van de HTD. Als ordermanager ben je verantwoordelijk voor alle orders van een bepaalde technische discipline of meerdere disciplines en vorm je samen met je collega’s van het bedrijfsbureau en uitvoering een orderteam. Het team van ordermanagement en planning is enthousiast en divers in leeftijd. Je collega’s zijn erg bereid om te helpen en jullie staan voor elkaar klaar. De wil om de HTD te voorzien van voldoende werk, de orders te volgen en netjes af te ronden en het proces wat dat mogelijk maakt te verbeteren, verbindt ons. Het wordt in dit team gewaardeerd als je een proactieve houding hebt. Je krijgt veel ruimte om verbeterinitiatieven op te pakken en zelfstandig geborgd af te ronden. Naast je eigen orderteam werk je vaak nauw samen met orderteams van de andere technische disciplines van de technische dienst en bouw je al snel een netwerk op over het hele terrein. Jouw afdeling: HTD Maintenance Services, waar in circa 800 mensen werken, bestaat uit meerdere afdelingen met elk hun eigen specialisme op het gebied van onderhoud en techniek. Binnen Tata Steel in IJmuiden is de HTD dé uitvoeringsorganisatie voor het planmatig onderhoud en oplossen van storingen. Bijzonder aan het werken in deze afdeling is dat jouw collega’s in de verschillende fabrieken naast collega ook je klanten zijn. Een echte HTD’er is het best te omschrijven als oplossingsgerichte technisch vakspecialist.


Functie inhoud
  • Als Ordermanager coördineer je de orders die binnen komen bij de HTD, onze centrale onderhoudsorganisatie. Om je een idee te geven: dat zijn er bijna 30.000 per jaar! Jij schakelt binnen de HTD met collega’s die verantwoordelijk zijn voor de planning en werkvoorbereiding. Buiten de HTD ben jij het aanspreekpunt voor de klanten. Dit zijn de 15 fabrieken die op onze site staan. Samen met jouw zestien collega Ordermanagers vormen jullie de relatief nieuwe afdeling Ordermanagement. Jullie houden je bezig met de volledige route van de orders, van binnenkomst tot afhandeling. Bijzonder aan deze rol is dat, anders dan voorheen, je als Ordermanager ook de acquisitie van nieuwe orders doet. Dit betekent dat je naar de fabrieken toe gaat en met het management, technisch beheer en installatiebeheerders aan tafel zit om nieuwe orders te verwerven. Met de opdrachtgevers bespreek jij de kwaliteit, doorlooptijd en budget van de nieuwe orders. Als dit plaatje compleet is, betrek jij je collega’s van werkvoorbereiding en planning erbij, zodat de orders worden uitgewerkt en ingepland. Verder vormen de volgende activiteiten een belangrijk deel van je werkzaamheden: • Je verzorgt het relatiebeheer met onze klanten en het binnen halen van nieuw werk. • Je verbetert de kwaliteit van de orders, zodat de afhandeling snel en efficiënt(er) kan verlopen. • Je stelt de prioriteiten en stemt de verwachtingen af richting de klanten ten aanzien van de uitvoering van werkzaamheden. • Je organiseert de structuur van de periodieke overleggen met onze opdrachtgevers over technisch inhoudelijke zaken en het opstellen van rapportages. • Je bent projectleider van technische verbeterprojecten. Wat deze functie bijzonder maakt? • Jij vormt de verbinding tussen de fabrieken en de onderhoudsorganisatie, wat het binnen Tata Steel een unieke functie maakt. • Je krijgt de ruimte om zelfstandig en naar eigen inzicht zaken af te stemmen en te regelen, dat geeft een groot gevoel van vrijheid. • Je bent niet alleen betrokken bij regulier en periodiek onderhoud, maar ook bij verbeterprojecten of nieuwbouw, waardoor je een hele mooie bijdrage levert aan de verduurzaming van onze installaties.

lees meer

Gestelde eisen
Functie eisen
  • In deze functie is een hoog veiligheidsbesef van groot belang, daarnaast: • Heb je een volwaardig afgeronde hbo opleiding in een technische richting. • Heb je bij voorkeur een aantal jaar ervaring in een technische werkomgeving. • Heb je ervaring met projectmatig werken en heb je een sterke affiniteit met techniek. • Ben je daarnaast goed in het stellen van prioriteiten. • Ben je goed in het onderhouden van contacten in een breed speelveld.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 5.480 p/m
Extra informatie
Wij bieden
  • Vooral een functie waarin jij zelf midden in de techniek en uitvoering staat, maar in deze veelzijdige functie bieden wij je meer, namelijk: • Een maandsalaris dat afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal €5.480,- bruto per maand bedraagt. • 10% vaste toeslagen per jaar: een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag. • En daar bovenop nog een variabele winstdeling. • Een goede werk-privé balans doordat je deelneemt aan de flexuren regeling. • Standaard 37,5 vrije dagen per jaar: 26 vakantiedagen en 11,5 ADV dagen. • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een tegemoetkoming in je ziektekosten en een onkostenvergoeding. • Dat 2/3 van je pensioenpremie wordt betaald door Tata Steel. Wij vinden vitaliteit bij onze medewerkers belangrijk. Daarom krijg je niet alleen een tegemoetkoming in de zorgkosten, maar bieden wij je ook korting op een sportschool abonnement én kun je deelnemen aan de gezamenlijke sportactiviteiten, zoals o.a. golf, wielrennen, hardlopen en roeien.

lees meer

Bedrijfsomschrijving BW-Engineering is voor technici in elke fase van hun carrière.

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van professionals in alle vakgebieden in de elektro- en installatietechniek. We hebben een uitgebreid netwerk en zijn bekend met de industrie. Door onze jarenlange ervaring weten we wat er binnen de sector speelt, welke kennis bedrijven vragen en waar voor jou de kansen liggen.

Je kan via ons als monteur, werkvoorbereider of calculator aan de slag. Van MBO t/m WO-opleidingsniveau, van junior tot senior en van parttime tot fulltime, we bieden het allemaal.

Naast de elektro- en installatietechniek zijn we ook werkzaam in andere sectoren. Neem een kijkje bij onze branches om te zien waar we actief zijn. En zet via ons de volgende stap in jouw carrière.

Wij spelen in op de ontwikkelingen in de sector en nemen een voortrekkersrol als het gaat om duurzame ontwikkelingen, als spin in het web van de installatietechniek motiveren wij ons personeel om zich te blijven ontwikkelen, door onder andere deel te nemen aan cursussen. Daarmee maken wij het mogelijk voor onze technische professionals om door te stromen in de nieuwe disciplines in het werkveld.  Wij geloven dat het erkennen van ambitie en competenties erg belangrijk is, om mensen op de juiste functies te kunnen plaatsen.

Om die reden zijn we altijd benieuwd naar jou als persoon en wat jou drijft in het uitoefenen van je vak. Wat kun je van ons verwachten? Altijd oog op vast werk, wij weten dat de techniek vaak projectmatig opereert en dat hierdoor veel vraag is naar tijdelijk projectmatige invulling. We hebben daarom ook duidelijke afspraken met onze installatiebedrijven over het in dienst nemen van de kandidaat. 

We werken er hard aan om voor jou de juiste werkgevers bij te vinden, en focussen ons daarbij op zaken die voor jou belangrijk zijn, denk hierbij aan: Het verkrijgen van een vast contract, dit creëert eigenaarschap (verbondenheid) en helpt in onze ogen werknemers en organisaties vooruit.  Bedrijf als een 'familie' zien, werken met gelijkgestemden en je op je gemak voelen onder collega's. 

Het vinden van een organisatie die je uitdaagt, en je werk met inhoud biedt. 

- Het bedrijf moet rekening houden met jouw carrière,- en doorgroeimogelijkheden en hier voldoende moeite in stoppen. 
- Werk dicht bij huis, aangezien je reistijd vast nuttiger kan besteden. 
- Goede werk/prive balans, het leven draait uiteindelijk niet allen maar om werk. 
- Last but not least; een financiële gezonde werkgever, waarbij je de komende jaren kan rekenen om voldoende werk. 

Bw-engineering heeft met ruim 10 jaar ervaring in de installatietechniek zijn strepen verdient. Met een landelijke dekking en ruim 150 opdrachtgevers, die onze kernwaarde vertegenwoordigen.

lees meer

Contactpersoon Bw-engineering
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Service Delivery Manager in IJmuiden