Logistiekmedewerker - IJsselstein

IJsselstein

Westerduin Personeelsbemiddeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Heb jij al eerder gewerkt al logistiekmedewerker of magazijnmedewerker of heb jij een studie in de richting logistiek / magazijn afgerond? Lees dan snel verder en kom meer te weten over deze leuke functie als logistiek medewerker dagdiensten!

Jouw nieuwe werkgever
Is een specialist op het gebied van voertuigmodificatie, speciale projecten en service en schadeherstel. De producten worden wereldwijd ingezet. Er worden ook veel containersystemen en autolaadkranen geleverd en gemonteerd. Kwaliteit staat bovenaan en daar staan ze ook om bekend. Je werkt altijd met de nieuwste spullen, nieuwste software en kundige collega’s.

Hoe ziet jouw werkdag als logistiekmedewerker eruit?
Als logistiekmedewerker zorg jij ervoor dat de monteurs in de werkplaats alle benodigde onderdelen hebben. Mede dankzij jou loopt het hele logistieke proces op rolletjes. Je kan jouw werkzaamheden onder verdelen in 3 categorieën: inslag, voorraadbeheer en uitslag. Bij inslag ben je bezig met het laden en lossen van vrachtwagens, controles uitvoeren aan de hand van pakbonnen. De geleverde onderdelen verwerken in het ERP systeem (Dynamics AX) en het inruimen, sorteren en labelen van onderdelen. Bij voorraadbeheer ben je onderdelen voor de werkplaats aan het uitzoeken, overboeken tussen de locaties en maak je een inventarisatie van de onderdelen. Als je bezig bent met uitslag dan ben je orders aan het picken en deze maak je daarna verzendklaar. Je gaat als logistiekmedewerker 38 uur per week werken. Van maandag tot en met donderdag van 07:30 tot 16:45 uur en op vrijdag van 07:30 tot 12:45 uur. Soms wordt er overgewerkt, dit gebeurd altijd in goed overleg.

Wat bieden wij jou
  • Salaris tussen de €2100,- en €2900,- per maand (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
  • Een organisatie met een actieve personeelsvereniging
  • Fulltime werkweek van 38 uur, op vrijdagmiddag ben je lekker vroeg klaar
  • Werkschoenen van Westerduin Personeel
  • Reiskostenvergoeding
  • 25 vakantiedagen en 8,33 % vakantiegeld
Wat vragen wij van jou
  • In het bezit van een geldig heftruckcertificaat
  • Ervaring in de logistiek
  • Kennis van ERP systemen (Dynamics AX)
Interesse?
Zie jij jezelf al werken bij dit technische bedrijf? Klik dan bovenaan deze pagina op de “direct solliciteren” knop. Binnen 1 werkdag zullen wij contact met jou op nemen. Heb je vragen? Je kan mij, Nikki, een Whatsapp sturen op 06-86807366. Telefonisch zijn wij te bereiken op 030-7633222. Spreken we je snel?

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.100 - € 2.900 p/m
Bedrijfsomschrijving Westerduin Personeelsbemiddeling biedt verschillende diensten aan. We hebben experts in huis die advies kunnen bieden op vraagstukken waar u zelf niet uit komt. Kunt u hulp gebruiken op het gebied van:

- Uitzenden
- Detacheren
- Werving & Selectie
- Reorganisatie & Interim Management
- HR-advisering

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Logistiek Medewerker in IJsselstein Bekijk alle soortgelijke vacatures