+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kamerik.
Laad meer vacatures

Medewerker bediening en/of gastheer/vrouw | Bistro de Liefhebber Kamerik

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

(Inactief) De Herberg

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar de geweldigste gastheren- en vrouwen, de allerbeste barkeepers en runners (fulltime/ parttime)!  Zin om te knallen in onze toffe nieuw bistro/restaurant en ervoor te zorgen dat onze gasten met een “big smile” naar huis gaan? Dan is dit de ideale functie voor jou!



Over het bedrijf

Bistro de Liefhebber is een nieuwe bistro gelegen in het midden van 't Groene Hart in het dorp Kamerik. De bistro is gevestigd in het midden van het dorp en is gelegen aan veel fiets- en wandelroutes. Onze bistro beschikt over een ruim terras. Vanwege de prachtige ligging en locatie, werken wij nauw samen met betrokken lokale ondernemers, om de streek en het gevoel hiervan ook echt over te brengen naar onze gasten. De combinatie van kwaliteit, ervaring en service staan bij ons hoog in het vaandel.


Wat wij vragen

Je bent een opgewekte, enthousiaste en spontane persoonlijkheid! Als F&B Medewerker van Bistro de Liefhebber ben je een gastheer/gastvrouw met een passie voor het overbrengen van sfeer, ervaring en amusement naar onze gasten. Jij zorgt er dus voor dat onze gasten een top ervaring hebben. Je vindt het een uitdaging om je hoofd koel te houden in drukke situaties, je bent flexibel ingesteld en je houdt van werken in een teamverband. Een goede dosis humor, gastgerichtheid en efficiënte manier van werken maken jou tot de ideale collega. Je bent flexibel en vindt het geen probleem om zowel doordeweeks als in het weekend ingepland te kunnen worden.  Je bent iemand met vakkennis en bent gemotiveerd om een lach te toveren op het gezicht van iedere gast.  Je hebt een passie voor eten en drinken en bevat een voldoende kennis van de Nederlandse en Engelse taal.


Wat wij bieden

Je komt bij ons terecht in een tof jong en dynamisch team binnen een nieuw bedrijf. Naast een leuke werkplek, bieden wij flexibele werktijden en een marktconform salaris a.d.h.v. jouw kennis, ervaring en kunnen. Ook erg leuk om te weten is dat jij als Liefhebber teamlid interessante kortingen kan ontvangen op gebruik van onze faciliteiten. 


Solliciteren?

Enthousiast geworden en lijkt deze baan jou op het lijf geschreven te zijn? Stuur je cv en motivatie naar: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. t.a.v. HR. 

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteren!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in