+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kampen.
Laad meer vacatures

Allround timmerman Kampen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Sebo Personeelsdiensten

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Sebo Personeelsdiensten

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Heb jij geweldige timmerkunsten en ben jij een enthousiaste allround timmerman? Ga jij voor een piekfijn resultaat en ben jij woonachtig in de omgeving van Kampen? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Voor de omgeving Kampen zijn wij op zoek naar een allround timmerman. Je gaat je bezighouden met de diverse (onderhouds)werkzaamheden van kleine tot middelgrote bouwlocaties, het vakkundig uitvoeren van timmerwerkzaamheden en je koppelt de voortgang van het project terug aan de voorman. Je bent verantwoordelijk voor het afleveren van vakmanschap en beheerst de kneepjes van het vak. Samenwerken met je collega’s of zelfstandig bezig zijn; jij doet het allebei moeiteloos.
 
Wat vragen wij van jou?
We zijn op zoek naar een allround timmerman die beschikt over een aanpakkersmentaliteit. Je bent loyaal, daadkrachtig en klantvriendelijk.

Daarnaast is het belangrijk dat je:
• zelfstandig én in teamverband kunt werken;
• een geldig rijbewijs hebt;
• in het bezit bent van een geldig VCA-certificaat;
• een allround timmerman MBO opleiding of aantoonbare ervaring hebt.
 
Waar kom je terecht?
Je wordt timmerman in het team van ‘Sebo Personeelsdiensten’. Je komt terecht in een team van ervaren vakmensen. Bevalt de samenwerking van beide kanten? Dan bieden wij je graag de mogelijkheid om op vaste basis voor ons te komen werken! Bij ons ben je verzekerd van een laagdrempelige, persoonlijke en gastvrije werksfeer. Iedereen is welkom en er heerst een nuchtere aanpakkersmentaliteit. En ook fijn: op kantoor staan jouw collega’s bij vragen elk moment voor je klaar!
 
Wat beloven wij jou?
Ga je bij ons aan de slag als timmerman? Dan ben je verzekerd van een fulltimefunctie van 40 uur per week. Je ontvangt een marktconform salaris volgens de cao Bouw & Infra. Goed geregeld dus!
 


Aanbod

Aan de slag bij Sebo Personeelsdiensten

En wie zijn wij?
Wij zijn Sebo personeeldiensten. Een no-nonsense uitzend- en detacheringsbureau met een echte aanpakkersmentaliteit. Ons doel? Medewerkers een fijne en passende werkplek bieden bij betrouwbare opdrachtgevers!

Hecht team
Werk je bij ons, dan word je echt onderdeel van het Sebo-team. Op kantoor biedt onze planner graag een luisterend oor om je te helpen en adviseren bij vragen, problemen of uitdagingen. Elke week vindt er een vrijdagmiddagborrel plaats met je collega’s en we organiseren 1 keer per jaar een groot Sebo jaarfeest. Oja, en tijdens kerst ontvang je een prachtig kerstpakket als blijk van waardering!

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou de allerbeste arbeidsvoorwaarden. Elk jaar heb je recht op 25 vrije dagen. Je ontvangt een kilometervergoeding en eventueel een vergoeding voor bijkomende reisuren. En ook belangrijk: we garanderen je een marktconforme en aantrekkelijke arbeidsvergoeding.

Gewoon goed geregeld
Wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie NBBU en we dragen de certificaten van VCU en NEN4400. Zo weet jij zeker dat je te maken hebt met een goed georganiseerd en veilig bedrijf!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in