Administratief medewerker (M/V) - Kampen

Kampen

Werkis / verder met werk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Het bedrijf is opzoek naar een administratief medewerker die de administraties van verschillende werkzaamheden en klanten nauwkeurig kan verwerken. Jij bent dus punctueel en juist en wil dit graag laten zien in je werk! Je werkzaamheden zullen bestaan uit het zelfstandig inrichten, inboeken, verwerken en controleren van financiële administraties van klanten. Ook hou jij je bezig met opstellen en verwerken van de aangiften omzetbelasting en het controleren van diverse formulieren. Tot slot zorg jij ervoor dat de administraties verwerkt worden aan de leiding van de gemaakte afspraken met de klant.

Jij beschikt over de nodige ervaring met minimaal het MS Office pakket, Exact Online en Snelstart. Hiernaast ben jij flexibel, stressbestendig, oplossingsgericht en gestructureerd.

Ben jij de administratief medewerker die wij zoeken? Solliciteer direct door op de groene knop te drukken.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Bart via 038-3338328.


Gevraagd wordt
  • MBO werk- en denkniveau, minimaal in het bezit van praktijk diploma Boekhouden;
  • Circa 3 jaar ervaring als administratief medewerker;
  • Zeer goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift;
Geboden wordt
  • Een marktconform salaris;
  • Een fijne werksfeer;
  • Een uitstekende werkgever;
  • Goede arbeidsvoorwaarden.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Verder met werk is onze missie. Onze core business is het verbinden van opdrachtgevers en kandidaten. We vinden de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers en de mooiste banen voor onze kandidaten. Daarnaast bieden we ook de diensten loopbaancoaching, casemanagement en Inhouse Service aan.

Ontwikkeling en groei
Wij geloven dat werk je verder brengt in je ontwikkeling. Ontwikkelingsgericht, ambitieus en betrokkenheid kenmerken onze collega's. We gaan nog een stap verder in het stimuleren van de ontwikkeling van onze medewerkers door middel van Werkis / build your dream en de Werkis Academy. In het licht van onze doelstelling ‘het ontwikkelen van mensen' vinden we het logisch om de ondernemersgeest te stimuleren. We denken verder dan de carrière binnen Werkis.

Werkis kiest bewust voor jouw toekomst, welke keuze maak jij?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Administratief Medewerker in Kampen Bekijk alle soortgelijke vacatures