Beveiligingsmonteur in Katwijk - Katwijk (ZH)

Katwijk (ZH)

TeqJob Beveiligingstechniek
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Vacature Beveiligingsmonteur met ervaring in Katwijk

Interessante projecten zoals luxe villa's, bedrijfspanden, winkels en monumentale panden, wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van CCTV, Alarmsystemen en Bouwkundige beveiligingen. Met een ruime ervaring hebben wij een mooie klantenkring opgebouwd en komen er wekelijks nieuwe klanten bij. Kom jij ons team versterken en onze klanten voorzien van hoogwaardige beveiligingsinstallaties?

Wij zijn zeker niet het grootste technisch beveiligingsbedrijf maar door onze goede samenwerking en tevreden klanten groeien wij snel. Naast elektronische beveiliging installeren wij ook bouwkundige beveiligingsmaatregelen zoals hang- en sluitwerk. Een goede beveiliging is afhankelijk van de zwakste schakel en wij willen een zo breed mogelijk pakket aanbieden. Dit maakt het werken bij ons ook interessant omdat je vaak verschillende werkzaamheden doet.

Enige ervaring in de beveiligingstechniek is noodzakelijk voor een goede invulling van de functie van beveiligingsmonteur. En we staan zeker open voor elektromonteurs die ervaring hebben met de installatie van CCTV installaties of toegangscontrole systemen en graag aan de slag gaan in de beveiligingstechniek.

Wat kun je verwachten
Als beveiligingsmonteur ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van diverse soorten beveiligingsinstallaties en bouwkundige maatregelen. Wij geven iedereen die bij ons werkt de kans om zich te ontwikkelen en verder te specialiseren, dit kan in de brandbeveiliging, alarminstallaties, camerasystemen of toegangscontrole. Je gaat meedraaien in de servicedienst en dat betekend af en toe ook standby diensten draaien. Wij staan 24/7 klaar voor onze klanten. Vaak kan je dan op afstand de storing oplossen maar hou er rekening mee dat je ook regelmatig op locatie moet zijn. Iedereen in ons team krijgt de beschikking over een representatieve auto die goed ingericht is en voorzien is van alle noodzakelijke gereedschappen. Wij hebben 24 vrije dagen en 13 ADV dagen en wij zijn flexibel als je privé tijd nodig hebt en deze op een ander moment wilt compenseren. Als je nog geen ervaring hebt in de beveiligingstechniek willen wij graag in je investeren om allround inzetbaar te zijn. Dit betekend wel dat je rekening moet houden met een iets lagere beloning. Dus schroom niet, als deze functie jouw aanspreekt reageer dan direct.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

  • MBO 3/4 elektrotechniek
  • MBV is een pre maar die kan je ook bij ons halen
  • talenkennis Nederlands en Engels
  • minimaal 1 - 3 jaar ervaring

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!


Waarom zou je kiezen voor de baan van Beveiligingsmonteur in Katwijk

Een marktconform salaris (indicatie €3000,00 bruto per maand) dit is afhankelijk van kennis en ervaring. Doorgroeimogelijkheden en een leuk team om mee samen te werken. De saamhorigheid binnen dit bedrijf is groot, er heerst een informele (team) cultuur. Dit beveiligingsbedrijf kent een innovatieve, duurzame en moderne werkomgeving waar ontwikkeling gestimuleerd wordt.

TEQJOB beveiligingstechniek verzorgt het recruitment voor deze vacature, je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever met als uitgangspunt een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.000 p/m
Bedrijfsomschrijving TeqJob Beveiligingstechniek is de specialist voor Werving & Selectie (recruitment) van beveiligingsmonteurs en technisch specialisten binnen de beveiligingstechniek. Wij hebben in heel Nederland altijd interessante vacatures openstaan voor monteurs, werkvoorbereiders / engineers en in het management op MBO-4 en HBO niveau. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de beveiligingstechniek neem dan direct contact met mij op 020 210 1500, Dennis Wilmans of kijk op de website van TeqJob Beveiligingstechniek

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Beveiligingsmonteur in Katwijk (ZH) Bekijk alle soortgelijke vacatures