+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
16 dagen geleden geplaatst | 4x bekeken

Engineer Werktuigbouwkunde (met coördinerende rol) - Krabbendijke Krabbendijke Murre Technologies

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Murre Technologies

Murre Technologies
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • 40 uur
 • MBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Murre Technologies is op zoek naar een

Engineer Werktuigbouwkunde
(met coördinerende rol)

Ben jij toe aan de volgende stap in je loopbaan? Zoek je als werktuigbouwkundig tekenaar voortdurend inhoudelijke uitdaging en wil je ook jouw coördinerende vaardigheden ontwikkelen? Lees dan verder want jouw ambities en talenten komen bij Murre Technologies zeker tot hun recht!

Murre Technologies is een innovatieve machinebouwer met verschillende ‘award winning solutions’, actief in de voedselverwerkende industrie. Projecten ‘turn key’ oppakken van eerste ontwerp tot installatie en gaan voor de beste totaaloplossing, dat is wat ons drijft!

Wij zijn zowel nationaal als internationaal actief. Ons bedrijf heeft een sterke positie binnen gevestigde sectoren, zoals Groente & Fruit, Schaal & Schelpdieren en opkomende sectoren zoals Aquacultuur en ‘land-based Seafarming’.

Het aantal en de omvang van onze projecten neemt toe en daarmee ook de behoefte aan capaciteit op onze tekenkamer.

Wat ga je doen?
 • Na een gedegen inwerktraject word je als lay-out beheerder verantwoordelijk voor het definitief ontwerp van volledige productielijnen.
 • Eerst meet je op locatie de complete omgeving in.
 • Daarna ga je samen met een aantal collega’s aan de slag om met elkaar tot de beste oplossing te komen waarbij jij het rekenwerk op je neemt.
 • Tijdens het ontwerpen en modelleren van de lijn pak jij het voortouw door regelmatig met hen af te stemmen over de voortgang van onderlinge lay-out onderdelen en geef je advies waar nodig.
 • Daarnaast heb je ook regelmatig contact over de maakbaarheid van het project met de werkplaats.
 • Uiteindelijk zorg jij ervoor dat jouw collega’s in de werkplaats en van de serviceafdeling beschikken over alle tekeningen en informatie die nodig is om de lijn te produceren en efficiënt te installeren.
Je rapporteert aan het hoofd van de afdeling en de betreffende projectleider

Functie-eisen

Jij bent een engineer die graag het voortouw pakt, het overleg opzoekt en
 • beschikt over een afgeronde werktuigbouwkundige of engineeringsopleiding;
 • inmiddels een aantal jaren relevante werkervaring heeft opgedaan, bijvoorbeeld als mechanical engineer of technisch tekenaar in de Metaal, Industrie, Apparatenbouw of Machinebouw;
 • de Engelse taal in woord en schrift beheerst;
 • ervaring heeft met 3D-software, zoals Solidworks of vergelijkbaar.
Ook is het belangrijk dat onze bedrijfscultuur bij jou past. Je voelt je aangetrokken tot het innovatieve karakter van Murre Technologies en samen met ons wil je werken aan de beste oplossingen voor onze klanten in plaats van de makkelijkste of goedkoopste oplossing.

Aanbod

Wat biedt Murre Technologies jou?
 • Een positie binnen een groeiende organisatie met veel verantwoordelijkheid, vrijheid en ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen als engineer / tekenaar.
 • Een team van 7 collega’s die altijd klaar staan voor elkaar en houden van hun vak.
 • Wat jij oplevert, staat 3-4 weken later in onze werkplaats; je zit dicht op de praktijk.
 • Natuurlijk bieden wij jou een marktconform salaris dat is afgestemd op jouw kennis, ervaring en het enthousiasme dat je meebrengt!
Al onze projecten zijn uniek. We maken nooit hetzelfde. Eén van onze medewerkers verwoordt het zo: ,,Je Willie Wortel gevoel wordt hier dagelijks geprikkeld, het verveelt nooit.’’

Over Murre Technologies
Murre Technologies te Krabbendijke is een innovatief en middelgroot bedrijf dat sinds 1987 succesvol actief is in de machinebouw voor de voedselverwerkende industrie. Wij leveren totaalconcepten ‘turn key’ op voor onze klanten. Door onze kennis van machines en verwerkingslijnen te combineren met de kennis van andere leveranciers van specifieke machines, maken we samen met de klant en de kennis van zijn product ieder project tot een succes. We zijn een hecht familiebedrijf met gedreven vakmensen waar de meesten van ons een lang dienstverband hebben. Dit geldt ook voor onze ‘satellietvestiging’ in Roemenië waar twee engineers fulltime voor ons werkzaam zijn. Omdat de aanwas van projecten blijft aanhouden, nemen we binnenkort een extra productiehal in gebruik en zijn wij op zoek naar een werktuigbouwkundig tekenaar met ervaring die ons team komt versterken.

Geïnteresseerd?
Kijk op Zaken verzorgt de werving- en selectieprocedure voor deze functie. Stuur je brief met cv via onze sollicitatiepagina t.a.v. de heer Nicolai Schiettekatte. Neem voor meer informatie over de vacature gerust contact met mij via 06-14360011. Voor meer informatie over de organisatie, zie ook: .

Wij stellen jouw reactie op prijs!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in