+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leerdam.
12 dagen geleden geplaatst | 5x bekeken

1e Autoschadehersteller bij Van Wijk Autoschade BV in Leerdam Leerdam Van Wijk Autoschade

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Van Wijk Autoschade

Van Wijk Autoschade
  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
  • 134 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • € 2.500 - € 3.500 p/m
  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Ben jij als Eerste Autoschadehersteller klaar voor een mooie baan bij een gezellig en groeiend schadebedrijf? Dan ben jij de persoon die ik samen met Van Wijk Autoschade zoek!
Als Eerste Schadehersteller ben jij verantwoordelijk voor alle werkzaamheden bij het herstellen van een schade op een personenauto of lichte bedrijfswagen. Soms gaat het om kleine reparaties, maar soms zal de auto voor een deel uit elkaar gehaald moeten worden om deze te kunnen repareren; zowel de buitenkant als de binnenkant van de auto kunnen beschadigingen hebben die je moet repareren. Jouw taak is het om de schade goed in te schatten en vervolgens herstellen zodat de klant weer veilig en vertrouwd de weg op kan. Omdat je allerlei soorten schades binnenkrijgt, is het werk zeer afwisselend, moet je kennis hebben van diverse technieken en ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit uitdeuken, vervangen van onderdelen, lassen van plaatdelen en schades herstellen aan zowel de binnen- als buitenkant van de auto

Functie-eisen

Vanzelfsprekend heb je de opleiding Autoschadehersteller succesvol afgerond en heb je hebt enige jaren werkervaring als Autoschadehersteller. Zo heb je ervaring als plaatwerker, ervaring met licht voorbewerken en ervaring met de- en montagewerkzaamheden. Naast jouw ervaring ben je flexibel en heb je een klant- en servicegerichte instelling. Ook heb je oog en aandacht voor detail (gezonde dosis perfectionisme) en ben je leergierig.

Aanbod

Werken bij Van Wijk Autoschade betekent dat je een Markt- en CAO-conform salaris ontvangt. Je gaat werken in een gezellig team van schadespecialisten en bij een groeiend schadeherstelbedrijf. Van Wijk Autoschade geeft je alle kansen om jezelf verder te ontplooien en verder te groeien, dit dmv opleidingen, trainingen en cursussen.
Afhankelijk van je kennis en ervaring ligt je salaris als 1e autotechnicus tussen €2500 en €3500. Natuurlijk wordt hierbij ook gelet op wat jij voor Van Wijk Autoschade BV kunt betekenen!

Bedrijfsomschrijving

Van Wijk Groep is in 1978 begonnen als Van Wijk Autoschade. Van Wijk Autoschade is een modern, volledig geautomatiseerd, universeel schadeherstelbedrijf en aangesloten bij de FOCWA. Op de 1.000m2 werkvloer werken 15 vakbekwame mensen, die met geavanceerde technieken en gereedschappen een beschadigde auto in een zo kort mogelijke tijd professioneel herstellen zodat deze veilig en probleemloos zijn weg kan vervolgen.

Van Wijk Autoschade, Van Wijk Doorlock Systems en Van Wijk Camper- en Caravanservice vormen samen de van Wijk Groep. Van Wijk Groep is in 1978 begonnen als Van Wijk Autoschade. Van Wijk Groep is een kleinschalig bedrijf met een informele werksfeer waar kwaliteit en service op de eerste plaats komen. Dit is terug te zien bij alle drie de bedrijven.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in