+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leeuwarden.

Chauffeur CE dagvers brood Noord Nederland Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

24/7 drive

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Vrachtwagen aanhanger (CE)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Je begint de dag met een vers gebakken broodje en een verse bak koffie. Je hebt die  koffie nodig want je begint tussen 01:00 uur en 03;00 uur, Het brood moet namelijk in de schappen van Albert Heijn liggen voordat de winkel  opent.

Met  je trekker oplegger combinatie  rijd je langs de  Albert Heijns in jouw regio waar je altijd met open armen wordt ontvangen. Nadat jij de volle broodkratten heb gelost en de lege weer mee retour hebt genomen, keer je weer terug naar het mooie Leeuwarden om rond de klok van 10 uur de truck te parkeren.



Gevraagd

  • Uiteraard is het fijn dat jij ervaring hebt als vrachtwagenchauffeur, maar in elk geval ben je in het bezit bent van jouw C of CE-rijbewijs en Code 95.
  • Wij zijn flexibel in het aantal dagen dat jij wilt werken.
Spreekt deze functie je aan? Neem dan contact met ons op. Samen gaan we jouw wensen bespreken met het streven deze ook te laten uitkomen. 

Arbeidsvoorwaarden
  • De betaling gebeurt op basis van de CAO Bakkerbedrijf in de schaal 4. In deze CAO ontvang je voor 06:00 uur en na 18:00 uur een onregelmatigheidstoeslag van maar liefst 34% en ontvang je reiskostenvergoeding.
  • Je kunt zelf kiezen of je dit salaris per week of per vier weken laat uitbetalen. Bovendien heb je in deze functie en goede balans tussen werk en privé.
Interesse? Twijfel niet en neem contact met ons op!

Bedrijfsomschrijving

Het is onze drive om werknemers en werkgevers in de transport en logistieke wereld bij elkaar te brengen. Dit doen we 24 uur per dag, 7 dagen per week. 24/7 drive is hét uitzendbureau voor chauffeurs. We zijn gespecialiseerd in de werving, selectie en uitzending van vakkundige vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C(E). Via ons vind je altijd de vrachtwagen én werkgever die bij jou past. Ook bieden we opleidingstrajecten aan voor de vrachtwagenchauffeurs van morgen en verzorgen we het verplichte nascholingstraject volgens de richtlijnen van Code 95. Door ons grote aanbod aan vacatures heb je meer keuze en kun je kiezen voor een baan én opdrachtgever die ook echt bij jou passen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in