ANIOS geriatrische revalidatie - Leeuwarden

Leeuwarden

BKV
  • BKV866 vacatures
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 36 uur
  • Bonusregeling, Opleidingsbudget, Pensioenregeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Spreekt dit jou aan?

Bij deze zorginstelling in Friesland krijg jij als basisarts de kans om jezelf verder te ontwikkelen en je expertise te delen. Uren zijn bespreekbaar.


Jouw nieuwe baan

Deze ambitieuze zorgaanbieder in Friesland biedt aan mensen die moeten revalideren geriatrische zorg. Met jouw passie voor het vak en medische expertise zet jij je in voor de kwetsbare ouderen. Je werkt onder supervisie van een specialist ouderengeneeskunde. (Acute) opnames verricht jij en je legt bezoeken aan cliënten af. Aan het multidisciplinair overleg met behandelaren die een belangrijke rol spelen in het herstel van cliënten neem jij deel.

Daarnaast heb jij ook intensief contact met behandelaren, vaktherapeuten behandelteams, verpleegkundigen en met specialisten van het nabijgelegen ziekenhuis. Jij krijgt (net als je collega’s) de kans om jezelf te ontwikkelen en je expertise te delen.


Jouw nieuwe werkplek

Door de grote diversiteit van doelgroepen en de hoge turnover van deze locatie kan deze zorgaanbieder jou een baan met veel variatie en dynamiek bieden. Deze werkgever stelt een persoonlijk opleidingsbudget beschikbaar, waarmee jij je tijdens jouw werkzame periode verder kan ontwikkelen. Regelmatig worden refereeravonden georganiseerd waarop je met collega’s kan sparren. Stuk voor stuk enthousiaste collega’s die je een warm welkom geven en uitkijken naar je komst!


Wat breng je mee?

Je hebt affiniteit met de ouderenzorg en je realiseert je dat het vakgebied van ouderengeneeskunde uitdagend én interessant is. Samen met collega’s bied jij graag goede zorg, maar het lukt je ook prima om dat zelfstandig te doen. Verder breng je mee:

  • een BIG-registratie als basisarts;
  • een geldig rijbewijs en eigen vervoer;
  • de bereidheid om mee te draaien in het rooster voor de bereikbaarheidsdiensten.
Arbeidsvoorwaarden

Je start met een jaarcontract met intentie tot vast dienstverband. Je werk 24 tot 36 uur per week. Het exacte aantal uren bepaalt deze werkgever graag in goed overleg met jou. Deze zorginstelling hanteert de cao VVT. Jouw salaris valt in FWG 65 en bedraagt minimaal 3.707 euro tot maximaal 5.584 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33 procent en een goede pensioenregeling. 


Verdere informatie

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Geef je baanwensen door via de job alert. Dan ontvang je passende vacatures.

Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op Consultant Healthcare Petra Witteveen via + 31 888 – 22 55 88. Je mag ook een bericht sturen via WhatsApp: + 31 6 – 41 03 53 31 of per mail via [email protected]

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 3.707 - € 5.584 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn BKV: al sinds 1997 hét bureau in de zorg. Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een baan en zorgorganisaties met het invullen van hun vacatures. En zo willen wij, samen met jou, de zorg in binnen- en buitenland verbeteren. Door onze jarenlange ervaring in de zorg weten wij precies wat er waar speelt. En deze kennis zetten wij graag in om jou te helpen bij jouw loopbaan of capaciteitsvraagstuk(ken). Wat kunnen we voor jou betekenen?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ANIOS in Leeuwarden Bekijk alle soortgelijke vacatures