Vacature Basispsycholoog - Leeuwarden

Leeuwarden

Maandag
 • Maandag991 vacatures
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Detachering / Freelance / Vast contract
 • Parttime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Over de functie

Jij bent als Basispsycholoog op zoek naar een nieuwe uitdaging en ik ben op zoek naar jou! Ga jij met mij die match aan, reageer dan gauw!

Als Basispsycholoog is kwaliteit belangrijk voor jou, je werkt vernieuwend en out of the box. Met deze kwaliteiten weet jij verandering te weeg te brengen bij de cliënt. Je beschikt niet alleen over mensenkennis, maar ook over een gezonde dosis zelfkennis. Deze zelfkennis komt natuurlijk niet uit de lucht vallen; dankzij jouw unieke specialistische ervaring beschik jij over de capaciteiten die nodig zijn om hulp aan te kunnen bieden. Je bent krachtig, zorgvuldig en duidelijk in communiceren.

Wij bij Maandag begrijpen jouw passie voor je werk. Samen gaan we op zoek naar antwoorden op de volgende vragen die je hebt:

 • Waar wil ik naartoe?
 • Waar liggen mijn mogelijkheden?
 • Welke route ga ik kiezen

Met deze vragen kunnen we samen kijken hoe we jouw expertise en persoonlijke wensen het beste kunnen inzetten.

Bij Maandag® kunnen we je verschillende mogelijkheden bieden. Je kunt fulltime, parttime of projectmatig werken. Maandag® wil je graag ondersteunen en adviseren in de huidige arbeidsmarkt met vele kansen en uitdagingen. 


Functie eisen
 • Je bent gediplomeerd Basispsycholoog;
 • Je hebt een geldige BIG-registratie;
 • Je hebt ervaring in GGZ.
Over het bedrijf

Met meer dan 3000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Samen met onze professionals zien wij de maandag als een frisse start van de week. Naast deze maandag, dragen we iedere dag optimisme en ambitie uit. Ben jij de persoon die graag flexibele zekerheid met een (vast) dienstverband of op ZZP-basis wil én wil je in verschillende keukens kijken? Ik wil graag met je sparren om de mogelijkheden te bespreken om zo tot dé perfecte match te komen.


Solliciteer

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Mensen die groen bloed door hun aderen hebben stromen. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!