Engineer/Tekenaar werktuigkundige installaties - Leeuwarden

Leeuwarden

Darwin's Fox
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Korte omschrijving

Maak jij de mooiste creaties in apps als AutoCAD en weet je (bijna) alles over werktuigkundige installaties? Solliciteer dan direct! Voor een installatiebedrijf uit Friesland zoeken wij iemand die werktuigkundige installaties kan ontwerpen.


Dit bieden wij
 • Een mooi salaris, CAO Metaal en techniek
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Een informele werksfeer met leuke collega’s waar je jij en je tegen kunt zeggen
 • Voordelige zorgverzekering
 • Korting op o.a. een fitnessabonnement, nieuwe laptop of fiets
 • Een warm welkom

Dit ben jij
 • Je hebt een MBO-diploma voor installatietechniek
 • Je maakt de mooiste creaties in Nordined, Stabicad en/of AutoCAD
 • Je hebt jarenlang ervaring in een vergelijkbare functie en deze branche, stages tellen ook mee
 • Je communicatieve skills zijn uitstekend
 • Snel schakelen is wat je dagelijks doet
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor je werkzaamheden

Over ons

Jij hebt talent. Mensen als jij noemen we bij Darwin's Fox technische helden. Met wat jij kunt ben je in staat je werkgever én jezelf gelukkig te maken. Maar doe je dat op dit moment ook? Of ben je toe aan een baan waar je 's ochtends met een nog grotere glimlach naartoe rijdt? Wij hebben die baan voor je.

Darwin's Fox koppelt talentvolle technici aan de beste bedrijven. We hebben nauwe banden met de technische sector en weten precies wat organisaties zoeken. Daardoor hebben we altijd de beste banen bij de tofste werkgevers voor je.

Waarom zou je genoegen nemen met middelmatigheid? Als je goed bent in je werk is het zonde om die kwaliteit te verspillen aan werk waar je niet gelukkig van wordt. Waarin je misschien wel te weinig uitgedaagd wordt, oninteressante projecten moet doen of gewoon niet krijgt wat je verdient. Gun jezelf een baan en een beloning die passen bij wat jij brengt.

Technische helden zijn hard nodig. Altijd en overal. En omdat er lang niet genoeg van zijn, ben jij verzekerd van een topbaan. Die moet je alleen wel weten te vinden. Dus haal diep adem, waag de sprong en maak van jouw toekomst een gouden toekomst.

Darwin's Fox geeft je de kans om alles uit jezelf te halen. Ben jij er klaar voor?


Over de opdrachtgever

Onze opdrachtgever bestaat al generaties lang en opereert in de woning- industrie- en utiliteitsbouw. Geen een project is hetzelfde, de ene keer ben je bezig met een kleinschalig project voor particulieren en de andere keer werk je aan een megaproject voor de industriebouw. Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer. Je collega’s zeggen graag je en jij tegen elkaar. Zie jij jezelf al werken bij dit bedrijf? Wacht niet langer met solliciteren. Je wordt met open armen ontvangen in de familie.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Werktuigbouwkundige in Leeuwarden