Commercieel technisch medewerker (M/V) - Leeuwarden

Leeuwarden

Bureau Techniek
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wil jij graag de verbindende factor tussen adviseurs in de buitendienst en het bedrijfsbureau zijn, en zit organiseren in jouw bloed? Lees dan verder!

Binnen een enthousiast en hecht team ben jij als commercieel technisch medewerker de organisator als het gaat om de uitvoering van orders en projecten. Geen werkdag is hetzelfde doordat jouw werkzaamheden zeer divers zijn. Zo ben je bezig met het uit het bewaken en monitoren van de voortgang, status en afwikkeling, het maken van orderbevestigingen, het opvragen van prijzen en het doen van bestellingen bij leveranciers.


Binnen een enthousiast team ben je de verbindende factor tussen onze verkopers/adviseurs in de buitendienst en het bedrijfsbureau. Je organiseert de praktische uitvoering van orders en projecten, bewaakt de voortgang en monitort de status en afwikkeling.

Jouw werkzaamheden bestaan uit het maken van orderbevestigingen, opvragen van prijzen, het doen van bestellingen bij leveranciers, werktekeningen laten maken, controles op de ontvangst van goederen afnemen, het afstemmen van het werk in uitvoering en het coördineren van de facturatie. Tevens ben je intern het commerciële aanspreekpunt, met taken als advisering en verkoop, offertes maken en het initiëren van klantbezoeken door vertegenwoordigers. Een veelzijdige functie, waarbij creatief en oplossingsgericht gewerkt wordt in een open, informele sfeer, waarin het aankomt op samenwerken.


Wij vragen:
 • Opleiding afgerond op minimaal MBO-niveau;
 • Administratief georganiseerd;
 • Handig in het werken met bedrijfsmatige software en MS-Office.
Wij bieden:
 • 40 uur per week;
 • Collectief pensioen;
 • Transparante bedrijfscultuur;
 • Een leuke functie voor de lange termijn binnen een stabiele organisatie;
 • Salaris tussen de €2000 en €2600 euro bruto per maand afhankelijk van ervaring;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen verschillende afdelingen;
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 euro per kilometer;
 • Ontwikkelmogelijkheden door verschillende opleidingen en cursussen te volgen;
 • Uitzicht op een vast dienstverband;
 • Werken met gezellige collega's waarmee je vrijdagmiddagborrels en bedrijfsfeestjes viert.
Over het bedrijf:

Het bedrijf waar je komt te werken voorziet de klant al 30 jaar in de bouw, landbouw en industrie van duurzame oplossingen ten aanzien van prefab bouwen, mestverwerking, waterbehandeling en pompsystemen. Door de combinatie van disciplines zijn ze in staat een totaal oplossing te bieden. Van planopzet tot en met realisatie, van producten tot en met ondersteuning bij complexe, innovatieve vraagstukken, van reparatie tot en met service en onderhoud. Dit bedrijf is actief in de sectoren bouw, gww, infra, civiel, landbouw en industrie.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 2.600 p/m
Bedrijfsomschrijving Bureau Techniek is regionaal marktleider in het voorzien van flexibel technisch personeel. We zijn specialist in het vinden van de beste talenten voor onze opdrachtgevers. Passie voor het vak is de motor voor het leveren van kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring in de branche creëren wij een duurzame match voor elke opdrachtgever. Met oprechte interesse en persoonlijk contact geven we invulling aan onze missie: ‘de schakel naar de beste baan'!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Commercieel Medewerker in Leeuwarden