Basisoperator, 2 ploegen - Leeuwarden

Leeuwarden

Randstad
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wil jij voor een grote naam in de zuivelindustrie in Leeuwarden werken als operator? Deze afdeling in de twee ploegen is groeiend. Ben jij ambitieus en wil je meegroeien? Lees vooral verder…

wat bieden wij jou
  • Bruto uurloon tussen de € 13,06 en € 18,66
  • Reiskosten van € 0,13 p/km (max 30 km enkele reis)
  • Werkweek van 40 uur
  • Uitzicht op een vast contract
  • Vaste ploegentoeslag van 13,5%
  • Doorgroeimogelijkheden
wie ben jij

Je bent een aanpakker en ziet het werk liggen. Daarnaast heb je:

  • Een afgeronde MBO opleiding (denk aan procestechniek of levensmiddelentechnologie)
  • Ervaring in de voedings- of verpakkingsindustrie
wat ga je doen

Als operator ben jij geen stilzitter en houd je van afwisselende werkzaamheden. Je gaat zakken van 10-25 kilo afschuiven, maar ook zakken met grondstoffen opensnijden en leegstorten. De zakken die net gestort zijn ga je vervolgens weer vullen. Zo ben je de hele dag in de weer om het productieproces goed te laten verlopen.

Hygiëne is binnen dit bedrijf erg belangrijk. Het grondig schoonmaken en netjes houden van de werkplek behoort dan ook tot jouw werkzaamheden.

Jouw werktijden in de tweeploegendienst zijn van 06.00u tot 14.00u en van 14.00u tot 22.00u en bij uitzondering heb je weekenddienst van 07.30u tot 16.00u.

waar ga je werken

Koninklijke DSM is een bedrijf dat actief is op het gebied van gezondheid, voeding en duurzaam leven. Duurzaamheid is voor dit bedrijf een verantwoordelijkheid, kernwaarde en staat centraal in alles wat ze doen.

DSM maakt gezonde ingrediënten en duurzame (bio) grondstoffen voor producten en voorwerpen die je dagelijks gebruikt. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten gezondere, duurzamere voeding kunnen aanbieden aan consumenten. Denk aan vitamines, mineralen, eiwitten, enzymen en andere ingrediënten die voeding voor mens en dier smaakvoller en gezonder maken. DSM maakt ook duurzame, hoogwaardige kunststoffen die gebruikt worden in de automobielindustrie, in windmolens en in beschermende kleding.

sollicitatie

Heb je zin om hier aan de slag te gaan? Solliciteer dan hieronder. Ik, Ilse, neem dan contact met je op. Je kunt me ook bellen of een WhatsApp sturen voor vragen op 06-12862953. Tot gauw!

#technieknoordoost

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 13,06 - € 18,66 p/u
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Operator in Leeuwarden