Basisarts psychiatrie voor een grote ggz-instelling - Leeuwarden

Leeuwarden

BKV
 • BKV854 vacatures
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur
 • Auto v/d zaak, Bonusregeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Spreekt dit jou aan?

Geef jouw carrière een boost, ontwikkelen in de psychiatrie doe je hier! Of je nu een starter bent of ruime ervaring hebt, bij deze organisatie word je gewaardeerd om wie je bent en wat je kan.  


Jouw nieuwe baan

Deze ggz-instelling in de regio van Leeuwarden is op zoek naar een ANIOS voor de crisisdienst. Als basisarts binnen het spoed-team lever je binnen een multidisciplinair team een actieve bijdrage aan de toepassing en doorontwikkeling van de zorg. Jij bent nauw betrokken bij het verbeteren en actueel houden van het behandelaanbod volgens de nieuwste inzichten binnen deze organisatie. 

Als behandelaar voer je crisisinterventies uit bij de patiënt en diens familie/hun naasten. Dit doe je samen met collega’s van andere afdelingen en externe instanties zoals huisartsen, politie, algemene ziekenhuizen en andere ggz-instellingen. Na een inwerkperiode met intensieve werkbegeleiding krijg je veel zelfstandigheid. Een kleine greep uit jouw takenpakket:

Jij...

 • informeert en overlegt met je teamleden.
 • draagt zorg voor volledige, tijdige en juiste registratie in het patiëntdossier, productregistratie en tijdige urenregistratie.
 • onderhoudt je contacten met instanties met betrekking tot wetgeving en justitiële maatregelen in het kader van de BOPZ.

Beschik jij al over ervaring en heb je belangstelling om psychiater óf huisarts te worden? Dan is solliciteren op deze functie een stap in de goede richting. Er zijn meerdere opleidingsplekken beschikbaar waar jij na enkele maanden in dienst voor in aanmerking komt. 


Jouw nieuwe werkplek

Leerzaam, inspirerend en dynamisch. Zo omschrijft deze organisatie zichzelf. Zeven dagen per week, 24 uur per dag bieden zij zorg aan de inwoners van Friesland die in acute psychische nood zijn. Met ruim tweeduizend medewerkers en honderden vrijwilligers zijn zij een van de grootste werkgevers in de provincie Friesland. Verder is het een erkend opleidingsinstituut waar toegepast wetenschappelijk onderzoek een belangrijk rol speelt. 


Wat breng je mee?

Een gepassioneerde en flexibele basisarts is hoe jij jezelf omschrijft. Je hebt een open houding en bezit de nodige creativiteit. Jij gaat niets uit de weg en neemt verantwoordelijkheid op je. Zelfstandig werken gaat je dus gemakkelijk af. Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

 • Je bent gediplomeerd en BIG-geregistreerd als basisarts.
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met de psychiatrie en het werken in een multidisciplinair team.
 • Je hebt klant- en resultaatgerichte attitude gebaseerd op multidisciplinaire samenwerking.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je beschikt over een rijbewijs B.
Arbeidsvoorwaarden

Naast een boeiende baan ligt er bij deze organisatie ook een mooi arbeidsvoorwaardenpakket voor je klaar conform de cao ggz. Een contract voor onbepaalde tijd waarbij het aantal uur dat je gaat werken in overleg bepaald wordt. De inschaling is conform de cao ggz, FWG 65. Dit betekent maximaal 5.126 euro bij een 36-urige werkweek.

Deze ggz-instelling biedt jou de mogelijkheid om je continu te ontwikkelen door diverse cursussen en trainingen te volgen. Ook kun je, zoals hierboven al genoemd, een AIOS plekje vervullen. Je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33 procent én je krijgt de beschikking over een leaseauto. Verder wordt er zorgvuldig met de roostering omgegaan: dit betekent dat je op vaste tijden werkt en dat je geen dubbele diensten draait.


Verdere informatie

Reageer via de website of stuur een mail naar Petra via [email protected] Je mag ook een bericht sturen via WhatsApp: +31 6 – 41 03 53 31. Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Geef jouw baanwensen door via de job alert, dan ontvang je passende vacatures.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 5.126 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn BKV: al sinds 1997 hét bureau in de zorg. Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een baan en zorgorganisaties met het invullen van hun vacatures. En zo willen wij, samen met jou, de zorg in binnen- en buitenland verbeteren. Door onze jarenlange ervaring in de zorg weten wij precies wat er waar speelt. En deze kennis zetten wij graag in om jou te helpen bij jouw loopbaan of capaciteitsvraagstuk(ken). Wat kunnen we voor jou betekenen?

lees meer

Contactpersoon Petra Witteveen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Begeleider GGZ in Leeuwarden Bekijk alle soortgelijke vacatures