Word parttime magazijnmedewerker in Heerenveen - Leeuwarden

Leeuwarden

YoungCapital
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wat ga je doen?

Wat ga je doen? 
Als magazijnmedewerker in Heerenveen werk je voor een organisatie in voedingsmiddelen. Wat ga je doen? Jij gaat containers handmatig lossen. Per container ben je ongeveer twee uur bezig voor die helemaal leeg is. De dozen die je tilt zijn 12,5 kg en de zakken 20 kg. Een pittige work-out dus! Daarom zoeken we medewerkers die lichamelijk fit zijn en niet bang zijn om zich in het zweet te werken.

In de containers die je lost zitten noten, zaden, rozijnen of meel. Nadat jij producten op pallets hebt geplaatst, worden ze in het magazijn gezet. De voedingsmiddelen worden gecontroleerd, schoongemaakt en verpakt. Vervolgens gaan ze op transport naar Nederland en Duitsland, waar ze verwerkt worden in bijvoorbeeld koeken, krentenbollen of repen. Grote kans dat jij deze producten uit Heerenveen zelf al eens hebt gegeten!

Lekker je hoofd leeg maken en €20,- in je broekzak per container! 
Per container krijg jij €20,-. Dus hoe sneller jij ervoor zorgt dat de container leeg is, hoe sneller jij je geld kan verdienen. Voor iedere container staat ongeveer 1,5 uur, maar door ervaring kun jij dit steeds sneller lossen en legen! Ga jij deze uitdaging aan? 

Werkdagen en -tijden? 
De werktijden en dagen zijn enorm flexibel, dus wil jij graag werken? Dan regelen wij dat! Naar jouw eigen beschikbaarheid wordt je ingepland. Super fijn dus om met andere activiteiten te combineren! We vragen een flexibele beschikbaarheid en met voorkeur op de ochtend van 08:00 tot 12:00 of 14:00 uur. Je kunt tussen de 8 en 16 uur per week werken. Ben je per direct beschikbaar? Solliciteer dan direct! 


Wat wij bieden
  • Een part-time baan op oproepbasis in Heerenveen;
  • Een leuk team collega's;
  • Flexibele werktijden en dagen;
  • Voor iedere container ontvang jij €20,-;
  • Als je buiten Heerenveen woont een reiskostenvergoeding van €0,19 per km met een maximum van €11,20 per dag.
Wat wij vragen:
  • Er is geen minimale opleiding vereist.
  • Je houdt van aanpakken en hebt zin om aan het werk te gaan;
  • Je bent lichamelijk fit en minimaal 1.75m lang (vanwege het gewicht van de pakketten);
  • Je bent minimaal 17 jaar oud (vanwege het gewicht van de pakketten);
  • Je bent minimaal 3 ochtenden van 8 tot 12 beschikbaar.
Solliciteren
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 20,00 p/u
Bedrijfsomschrijving YoungCapital staat voor jong talent: het kapitaal van elke organisatie die voorop wil blijven lopen. Jonge talenten zijn de aanjagers van de vernieuwing in het bedrijfsleven. Vernieuwing die onmisbaar is voor een grotere concurrentiekracht en een betere toekomst. Daarom helpen wij jonge talenten hun plek op de arbeidsmarkt te veroveren. Zo helpen we u vernieuwen.

lees meer

Contactpersoon YoungCapital
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Magazijnmedewerker in Leeuwarden