Leerling installatiemonteur - Leeuwarden

Leeuwarden

Maintec
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Installatietechniek heeft alles te maken met de aan- en afvoer van water en gas. Denk maar eens aan je eigen huis. Je staat op met een warme douche, gaat naar het toilet, kookt een lekker eitje op het gasfornuis en tijdens een flinke regenbui blijf jij droog en zit je lekker warm bij de verwarming. Al deze voorzieningen komen door de juiste verbinden tussen leidingwerk en diverse installaties en dat wordt als leerling installatiemonteur jouw werkterrein!

Maar wat ga je dan precies doen? Je gaat aan de slag op de bouw waar een huis of bedrijfsgebouw vanaf de fundering wordt opgebouwd. Je legt leiding werk aan en installeert diverse installaties in het gebouw die te maken hebben met water, gas of verwarming. Denk bijvoorbeeld aan een cv ketel, radiator, airco of een gehele badkamer. Ook kan het zijn dat je al bij een bestaande woning of gebouw aan de slag gaat en onderhoud verricht aan diverse installaties. Waar je ook bent jij voert je werkzaamheden uit onder begeleiding van een ervaren monteur die jou het vak gaat leren. Je komt om uiteenlopende locaties en geen enkel project is het zelfde! Klinkt gaaf toch?

lees meer

Gestelde eisen

Om met je BBL opleiding richting installatietechniek te starten heb je recent je VMBO opleiding behaald of een technische MBO vooropleiding gedaan. Volg je al een opleiding in de installatietechniek en ben je opzoek naar een gave BBL werk en leerplek in de omgeving van Leeuwarden? Reageer dan ook vooral. Daarnaast neem je het volgende mee:

  • Jij bent een echte doener en vindt het leuk om met techniek bezig te zijn!
  • Je bent leergierig en vindt het geen probleem om gedurende twee jaar of langer 1 dag in de week naar school te gaan.
  • Je woont in de nabije omgeving van Leeuwarden

Ben jij de installatiemonteur van de toekomst en herken jij jezelf helemaal in bovenstaand profiel? Reageer dan snel via de sollicitatie button. Heb je vragen over de inhoud van de vacature of heb je twijfels of je aan het profiel voldoet? Neem dan contact op met Leonie Daling via telefoonnummer: 0614820232. Via Whatsapp solliciteren is ook mogelijk!

Ben jij een ervaren monteur en opzoek naar een nieuwe uitdaging in de installatietechniek? Neem dan ook vooral contact met mij op. Ik kijk graag met jou naar de mogelijkheden!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 600 - € 2.100 p/m
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden

Tijdens dit werk en leertraject word je goed begeleid door een ervaren monteur die jou in de praktijk alles gaat leren over het installatie vak! Daarnaast volg jij op kosten van Maintec de BBL-opleiding in de richting van installatietechniek bij een ROC in de omgeving van Leeuwarden. Dit kan zowel op mbo-niveau 2, 3, of 4 zijn. Éen dag in de week heb jij een terugkom dag op school. De andere 4 dagen ben je dus gewoon lekker aan het werk en verdien je een goed salaris! Even alle voorwaarden op rijtje:

  • Vanaf dag 1 een goed salaris (geen stagevergoeding)
  • Een super gave BBL werk en leerplek in omgeving Leeuwarden voor de duur van je opleiding!
  • Maintec betaald jouw schoolgeld en studiematerialen.
  • Een goede reiskostenregeling ook al je met het OV gaat.
  • Goede begeleiding van jouw eigen leermeester op de werkvloer en coach van Maintec.
  • Extra praktijktrainingen of cursussen betaald door Maintec. Zoals bijvoorbeeld een VCA cursus, heftruckcertificaat of een hijsbewijs. Jij mag zelf kiezen!
  • De mogelijkheid om je zelf verder te ontwikkelen en een vervolgopleiding te volgen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Je gaat via Maintec aan de slag bij één van onze technische opdrachtgevers in de omgeving van Leeuwarden. Onze klanten zijn totaal installateurs die zich richten op allround installatieklussen binnen de woningbouw, nieuwbouw of utiliteit. Tijdens een eerste kennismaking gaan wij samen in gesprek en bekijken we jouw wensen en de mogelijkheden. Daarna gaan wij een passend bedrijf voor jou vinden waar jij aan de slag kan en waar je ook de juiste begeleiding gaat krijgen! Maintec heeft een groot technisch netwerk en een aantal gave BBL vacatures, er zit vast een bedrijf tussen wat jou aanspreekt.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Dakwerker Zonnepanelen in Leeuwarden