Opleidingstraject van MBO Verpleegkundige naar HBO Verpleegkundige (niveau 5) - Leeuwarden

Leeuwarden

Maandag
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Over de functie

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière en wil jij je graag verder ontwikkelen doormiddel van een vervolgstudie? Het kan bij Maandag!

Vanuit onze vestiging in Leeuwarden bieden wij deze kans tot het volgen van een vervolgstudie. Soms ben je gewoon toe aan ontwikkeling en een nieuwe uitdaging, dat begrijpen wij maar al te goed! Vanuit Maandag bieden wij een werken en leren traject aan, waarbij je salaris ontvangt én je ontwikkelt jezelf als verpleegkundige.

Tijdens het werk- en leertraject kom je vast in dienst bij Maandag®, maar krijg je de mogelijkheid om een kijkje te nemen in verschillende keukens. Tijdens dit opleidingstraject krijg je de mogelijkheid om je als MBO verpleegkundige door te ontwikkelen naar HBO verpleegkundige. Je schooldagen zullen online plaatsvinden zodat je zoveel mogelijk ervaring op kunt doen in de praktijk! Bij Maandag kan dit binnen verschillende opdrachtgevers binnen onder andere; gehandicaptenzorg, ouderenzorg, GGZ, ziekenhuiszorg of verslavingszorg. 


Functie eisen

Functie eisen:

Je bezit een MBO-Verpleegkunde diploma;

Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als Verpleegkundige;

Je hebt een flexibele en sociale instelling;

Werken voor verschillende opdrachtgevers vind jij leuk.


Over het bedrijf

Maandag® is een detacheringsbureau, dit houdt in dat je op projectbasis aan de slag gaat bij verschillende opdrachtgevers en niet per dienst. Bij Maandag® staan onze professionals centraal, daarom vinden wij het belangrijk om een goede relatie te onderhouden met de professional. Wij denken graag met je mee op basis van jouw wensen en behoeften om zo passende projecten voor jou te vinden. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten door gebruik te maken van onze trainingen en cursussen. 


Solliciteer

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Mensen die groen bloed door hun aderen hebben stromen. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

lees meer

Contactpersoon Heleen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Verpleegkundige in Leeuwarden