+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.
Laad meer vacatures

Senior Werkvoorbereider Woningbouw | Renovatie & Onderhoud Leiden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Building Heroes

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Be a hero

Als Senior Werkvoorbereider Woningbouw is het jouw verantwoording om duidelijke werkinstructies leveren met oog voor alle wensen van de klant en bewoners. Door jouw strakke planning en coördinatie is het team in staat een mooi resultaat op te leveren. In de rol van Senior Werkvoorbereider Woningbouw breng jij alles van een project samen: de werktekeningen van de architect, de mogelijkheden van de leveranciers en adviseurs met het bouwbesluit, de bouwvergunning en uiteraard de bewoners opties. Vanaf de beginfase werk je met het team planontwikkeling aan een passend plan met budget voor de klant. Vervolgens start de fase met het realisatieteam (bestaande uit jou, een projectleider en uitvoerder). Samen met de Projectleider pak je de inkoop, kostencheck en administratieve afhandeling op. Je controleert en stemt de werktekeningen af met de architect, constructeur, leveranciers en strategische partners. Vervolgens ben je in de lead voor het maken van een passende werkinstructie aan de hand van de verzamelde bewonersopties.

Als Senior Werkvoorbereider Woningbouw leidt je projecten zelfstandig en rapporteer je aan de projectleider. Als Senior Werkvoorbereider Woningbouw ben je in de lead voor:Een scherpe kostenbewaking, planning, inkoopschema en facturatie;Het tijdig verstrekken van gegevens, zoals tekeningen van leveranciers, meterkastlijsten, enz. aan de uitvoerder;Het signaleren van wijzigingen en financiële consequenties, het afstemmen met de klant, na overleg met de projectleider;De juiste spullen op de juiste tijd op de bouw t.b.v. de uitvoering. Dat doe je na het houden van de gezamenlijke pullplanning;Een goede controle op het naleven van de kwaliteitsnormen en een perfecte oplevering. Daarvoor ben je wekelijks te vinden op de plek waar het allemaal gebeurt, voor overleggen en om de vorderingen te zien.

Benefits

Wij bieden:

  • Een goed salaris inclusief standaard tantième volgens de cao bouw en infra;

  • Een collegiaal team waarmee je betrokken samenwerkt en met trots terugkijkt op succesvolle opgeleverde projecten;

  • Leaseauto, laptop en mobiele telefoon;

  • 40 vrije dagen bij een fulltime dienstverband, waarvan 20 zelf in te vullen qua planning;

  • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden, met mogelijkheden om door te groeien naar een functie waar jouw ambitie ligt. En als kers op de taart, een warm bad bij binnenkomst met een uitgebreid introductieprogramma van twee maanden.

Bouwstenen voor succes

De ideale kandidaat heeft:

  • Een HBO Bouwkunde, Bouwtechnische Bedrijfskunde of een soortgelijke opleiding met aanvullende cursussen;

  • Minimaal 8 jaar aantoonbare ervaring als werkvoorbereider;

  • Ervaring in renovatie en/of onderhoudsprojecten, bij voorkeur voor corporaties;

  • Technisch en bouwkundig inzicht; je leest eenvoudig bouwtekeningen of BIM modellen en ziet de bouwplaats voor je;

  • Analytische vaardigheden, resultaatgerichtheid, een verbindend vermogen en een oplossingsgerichte houding. Wij zoeken geen muurbloempje, maar een echte teamspeler!



Bedrijfsomschrijving

Onze organisatie, al 75 jaar een krachtpatser in de bouwsector, heeft de ambitie om de meest gewaardeerde werkgever in de bouw te zijn. En we zijn aardig op weg, want in 2021 en 2022 hebben we de titel 'beste werkgever in bouw en infra' mogen ontvangen. Te danken aan onder andere hun aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je krijgt bijvoorbeeld in de eerste maanden een gedegen inwerktraject en een buddy. Niet geheel onbelangrijk, dit bedrijf is koploper op het gebied van BIM, Lean, BREEAM en Strategisch Partnerschap. Een ambitieuze club waar innovatie, kwaliteit en klantgerichte de belangrijkste pijlers zijn. Er is dus een constante focus op verbetering van het bouwproces, handelswijze en samenwerking. Bij deze innovatieve organisatie ben je nauw betrokken bij de overgang van de ontwikkelingsfase en de realisatiefase;Het is voor de organisatie belangrijk dat werknemers zich kunnen blijven ontwikkelen en zo zichzelf en zo ook het bedrijf verder kunnen brengen. Er heerst daarnaast een informele sfeer, geen top-down management en een gezellig vrijdagmiddagborrel. Als Senior Werkvoorbereider Woningbouw kom je te werken op een relatief jonge afdeling met een grote ambitie om de omzet in de komende drie jaar te verdubbelen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in