+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.

Controleleider Audit (Regio Leiden) Leiden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Bedrijfsprofiel

Dit unieke kantoor spreekt zich uit als de accountant van de toekomst met een vleugje lef. Ze zijn een professionele en nuchtere organisatie met 100% aandacht voor de mens. Ze leveren waarde aan de klant door onder andere echt te luisteren, mee te denken en zich te verplaatsen in diverse belangen. Binnen de kaders van wet- en regelgeving staan zij recht naast de klant en adviseren zij hen bij de veelheid aan beslissingen die men vandaag de dag tegenkomt. Daarnaast zijn ze experts in hun vakgebied en hebben ze de drive om altijd kwaliteit te leveren. 


Bedrijfscultuur

Het gaat om een jong en groeiend auditkantoor uit de omgeving van Leiden. Het team bestaat uit 11 gemotiveerde en enthousiaste collega's, waarvan 3 registeraccountants. Daarnaast zijn ze onderdeel van een grotere organisatie waar in totaal meer dan 50 medewerkers werken. De teams van accountants, belastingadviseurs, salarisspecialisten, relatiebeheerders, assistent accountants en hun secretariaat zijn goed op elkaar ingespeeld. Er wordt veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van hun mensen (vakkennis en aanvullende relevante vaardigheden). Verder heerst er een open en eerlijke leercultuur waarin vertrouwen centraal staat. 

Je hebt de leiding over de controleopdrachten tijdens de uitvoering, evaluatie en rapportage. Op alle fronten draag je bij aan de missie van de opdrachtgever: kwalitatieve financiële audits zonder gedoe. Je bent hét aanspreekpunt voor de klant, luistert goed en denkt mee. Je snapt waarom een vertrouwensrelatie belangrijk is en adviseert over uiteenlopende aspecten van de bedrijfsvoering. Je bent niet gericht op het afvinken van checklists, maar anticipeert en verplaatst je in de situatie en belangen van de klanten. De focus ligt volledig op de risicoanalyse. Signaleer je vragen en/of (verkoop)kansen? Daar weet jij snel en adequaat op in te spelen. En last but not least ben je een inspirerende en enthousiasmerende mentor/coach voor je collega’s van het controleteam.

Jij bent een daadkrachtige expert met ambitie; groei en ontwikkeling zijn voor jou vanzelfsprekend. Je beleeft plezier aan het vak en dat straal je ook uit naar je collega’s. Dankzij je kennis en ervaring, analytische vaardigheden en gestructureerde aanpak krijg je inzicht en overzicht, zelfs bij de meest complexe controles. Op basis van risicoanalyses neem je de klant mee in optimalisatie van de bedrijfsvoering. Professionaliteit en collegialiteit vind je belangrijk, net als een goede werksfeer. Laagdrempelig, open en betrouwbaar zijn kernwoorden die daarbij passen. Dit combineer je met een flinke scheut enthousiasme en werkplezier.


Functie eisen
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • Je RA-titel, of je zit in de eindfase van je (post-)master RA-opleiding;
  • Sterke mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;

Competenties

  • Communicatief;
  • Pro actie;
  • Teamspeler 

Wil jij meer weten over deze vacature, de functie en bijbehorende voorwaarden? Neem dan contact op met Yoeri Claassen - via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel naar 020-6382728 / 06-81497708

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in