+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leidschendam.
9 dagen geleden geplaatst • 12x bekeken

Begeleider Gehandicaptenzorg (niveau 3), Leidschendam Leidschendam • Zorgwerk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Zorgwerk

Zorgwerk
  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
  • 4.143 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • 25 uur
  • MBO of hoger
  • Detachering / Vast contract
  • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Voor een nieuwe locatie waar ASVZ de zorg en ondersteuning biedt zijn wij per direct op zoek naar een Begeleider Wonen voor Hethuis in Leidschendam voor minimaal 4 weken. De diensten zijn op maandag tot en met vrijdag van 16.00-21.00 uur.

Voor een nieuwe locatie waar ASVZ de zorg en ondersteuning biedt zijn wij per direct op zoek naar een Begeleider Wonen voor Hethuis in Leidschendam voor minimaal 4 weken. De diensten zijn op maandag tot en met vrijdag van 16.00-21.00 uur. De jongvolwassen bewoners van Hethuis hebben dezelfde behoeftes als ieder ander mens; een eigen thuis, vrienden, geborgenheid en zelfstandigheid. Een geschikte woonplek is voor hen lastig te vinden. Hethuis wil het daarom voor hen, samen met de gemeente, de Woningbouwcorporatie WoonInvest en zorgaanbieder ASVZ mogelijk maken een zo gewoon mogelijk leven te leiden. Het initiatief is net gestart en kunnen daarvoor goed iemand gebruiken met een warm hart, enthousiasme en humor om zo de bewoners een leuke avond te bezorgen. De groep waar je aan de slag gaat bestaat uit 9 bewoners en het is de bedoeling dat jij je focus legt op de bewoner en dat jij zorgt voor dat net een beetje extra aandacht voor de bewoner. Je begeleidt cliënten ter ondersteuning van de begeleider in en om de woonsituatie binnen welzijns- / begeleidingsdoelstelling waarbij het persoonlijk plan centraal staat. Je signaleert bijzonderheden in de cliëntsituatie. - je begeleidt de cliënt op afstand met gebruikmaking van digitale media - biedt begeleiding aan cliënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking - signaleert en rapporteert bijzonderheden in de cliëntsituatie - begeleidt cliënten bij activiteiten Daarnaast voer je ook huishoudelijke werkzaamheden uit om ruimtes op orde en schoon te houden.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een relevant diploma mbo niveau 3 en het hebben van een medicatiecertificaat is een pré. Daarnaast heb je kennis en ervaring met mensen met een verstandelijke beperking.
Je kan goed zelfstandig en in groepsverband werken.
Je bezit goede sociale vaardigheden.

Aanbod

Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 35.
Zekerheid van werk voor de duur van de opdracht.

Bedrijfsomschrijving

ASVZ is er voor iedereen met een verstandelijke beperking: jong en oud, licht en zwaar verstandelijk beperkt. Voor al deze mensen biedt ASVZ diagnostiek, behandeling en begeleiding. Dat doen we al vanaf 1969 en sinds die tijd is gebouwd aan het sterke, betrouwbare fundament van kennis en ervaring dat de organisatie nu heeft.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in