+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
11 dagen geleden geplaatst • 1x bekeken

Pedagogisch medewerker kinderopvang Lelystad • Maandag®

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

Maandag®
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
 • 1.659 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • € 2.500 p/m
 • Fulltime
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior
 • Bonusregeling
 • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Over de functie

Met jouw liefde voor kinderen begeleid je ze dagelijks bij de kinderopvang!

In jouw werk als pedagogisch medewerker lever je een bijdrage in de ontwikkeling van de leerlingen. Zo stimuleer je ze onder andere in hun taal- en denkontwikkeling, doordat je gesprekken met ze voert of de kinderen voorleest. Door te kijken naar wat de kinderen nodig hebben, bedenk je samen met de andere pedagogisch medewerkers activiteiten voor de kinderen.

Naast dat je bezig bent om de kinderen niet dingen te leren, staat natuurlijk ook de verzorging van ze centraal. Bij jullie op de opvang komen ze niks te kort! Door het bieden van een vertrouwde en veilige omgeving komen de kinderen elke dag weer met veel plezier en kunnen ze heerlijk met elkaar spelen.

Een kinderopvangcentra in de regio Lelystad is op korte termijn op zoek naar een pedagogisch medewerker. Het aantal fte varieert tussen 0,6 tot 1,0. Ze hebben diverse groepen bij de locaties, zoals peutergroepen, babygroepen, BSO en kinderopvang. Als pedagogisch medewerker ben je flexibel inzetbaar in diverse groepen en op verschillende locaties. Uiteraard kijken we samen met jou naar jouw wensen en behoeften. Dus heb je bijvoorbeeld een voorkeur voor de peutergroepen, dan doen we onze uiterste best dat je daarin aan de slag kan.

Dit bieden we jou:

 • Je wordt ingeschaald volgens schaal 6 van het cao Kinderopvang;
 • bouwt pensioen, 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering volgens het cao op;
 • krijgt een reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer;
 • indien gewenst kun je extra training en opleiding krijgen vanuit de Maandag® Academy. Je kunt hier onder andere trainingen volgen als: klassenmanagement, invallen is een vak en lesgeven vanuit je hart;
 • en we blijven je begeleiden tijdens je opdracht.
Functie eisen

Wat jou kenmerkt is dat je beschikt over een verzorgende houding richting de kinderen, maar dat je daarnaast ook van aanpakken weet. Als er bijvoorbeeld even wat opgeruimd of schoongemaakt moet worden, draai je daar je hand niet voor om. Uiteraard zijn je belangrijkste werkzaamheden het verzorgen van de kinderen en activiteiten met de ondernemen.

Verder breng je mee:

 • Een afgeronde opleiding (gespecialiseerd) pedagogisch medewerker, SPW 3/4, SPH, onderwijsassistent of leidster kinderopvang
 • Je hebt de taaltoets 3F gehaald
Over het bedrijf

Over de stichting:

Deze stichting heeft diverse kinderopvangcentra in de Flevopolder. Ze bieden hier eigenlijk alle soorten opvang aan, zoals VSO, BSO en kinderdagverblijf. Ze vinden het belangrijk om de kinderen een veilige haven te geven, zodat ze vanuit daar kunnen groeien en ontwikkelen.

Over Maandag®:

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.

De sollicitatieprocedure:

Sta jij te popelen om aan de slag te gaan in de kinderopvang? Solliciteer dan snel en dan krijg je binnen twee werkdagen een reactie van ons. Na een korte telefonische screening, nodigen we jou uit voor een kennismaking bij ons op het kantoor in Zwolle. Samen gaan we in gesprek en bekijken we of de vacature bij jou aansluit of dat er wellicht nog andere geschikte vacatures zijn. Vanuit daar bespreken we het verdere verloop van de sollicitatieprocedure. Spreken we elkaar snel?


Solliciteer

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in