+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Medewerker melkveehouderij Lelystad

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Abeos Agri

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Abeos Agri

Gevraagd

  • Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 12,12 - € 14,93 p/u
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Ben jij de persoon die een liefhebber is van koeien en melken en daar zijn vak van wil maken? En woon je in de omgeving van Lelystad? Dan vragen wij jou om direct te reageren op deze vacature!

Wij hebben een leuke functie voor een agrarische medewerker die alle werkzaamheden die voorkomen op een melkveebedrijf gaat uitvoeren. De tijden en aantal uren per week is in overleg. Een indicatie van de werktijden is van 12.00 - 18.00 uur (in ieder geval de middagmelking van 15.00 - 18.00) en 1x per 2 weken een weekend werken (middagmelking van 15.00 - 18.00 uur).


Functie eisen

Je bent leergierig en enthousiast en hebt ervaring in de melkveehouderij door stage of werk. Je passie voor het boerenleven/werk is belangrijker dan je ervaring. Bij dit bedrijf krijg je de mogelijkheid om het vak te leren. Je gedrevenheid en de wil om te leren en te werken is belangrijk. Een wens van ons is dat jij de beste melker in een "40-stands caroussel binnenmelker" wordt. Het zou mooi zijn als je een trekkerrijbewijs hebt of bezig bent om dit bewijs te halen en je in het bezit van eigen vervoer bent.


Over het bedrijf

Modern melkveebedrijf nabij Lelystad met circa 500 melkkoeien en bijbehorend jongvee. De meeste landwerkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd. Er wordt gemolken in een 40-stands carrousel binnenmelker en wordt altijd uitgevoerd door 2 personen.


Wat wij bieden

* Een leuke werkplek voor een lange tijd;
* Elke week salaris;
* Goede beloning conform CAO Productiegerichte Dierhouderij, inscchaling tussen €12,12 en €14,93 bruto per uur. Afhankelijk van leeftijd en ervaring;
* Goede pensioenregeling;
* Kilomtervergoeding van €0,21 per km.


Over Abeos

Wat Abeos Agri Diensten bijzonder maakt, komt voort uit onze historie, maar komt vooral ook voort uit onze mentaliteit en ambitie. We denken in oplossingen en kansen. We begrijpen de context waarin onze opdrachtgevers opereren. We zijn niet alleen leverancier, maar vooral partner. We werken vanuit onze coöperatieve gedachte. Samen met en voor elkaar. Dat maakt ons Abeos Agri Diensten. Wij zijn de grootste agrarische dienstverlener van Nederland.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in