+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lelystad.
27 dagen geleden geplaatst | 7x bekeken

Leerkracht bovenbouw Lelystad Maandag®

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

Maandag®
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
 • 1.846 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • € 5.000 p/m
 • Fulltime
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior
 • Eindejaarsuitkering
 • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Over de functie

De diepgaandere gesprekken, de duidelijke mening van de leerlingen en het lesgeven in zaakvakken, allemaal aspecten die het lesgeven voor jou als leerkracht in de bovenbouw zo leuk maken.

Als echte bovenbouwleerkracht houd je ervan en wil je niks liever dan lesgeven aan groep 6,7 of 8!

Iedere dag toveren de leerlingen een lach op je gezicht. Samen gaan jullie aan het werk met de laatste jaren op de basisschool voor de leerlingen. Rekenen en taal, maar ook aardrijkskunde en biologie, jullie behandelen het allemaal. Niet elke leerling is altijd even gemotiveerd voor de les, dus aan jou als leerkracht de taak dit te veranderen.

Naast de lessen is er ook tijd voor iets anders. Even een energizer tussendoor, om zo de leerlingen vervolgens weer scherp te krijgen. Samen maken jullie er een feestje van het nieuwe schooljaar!

Een school in de Flevopolder zoekt voor na de zomervakantie een fulltime leerkracht voor groep 6, 7 of 8. Samen met jou kijken ze welke groep jouw voorkeur heeft en je het beste tot je recht komt.

Dit bieden we jou:

 • Je wordt ingeschaald volgens de LB-schaal van het cao Primair Onderwijs;
 • bouwt pensioen, 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering volgens het cao op;
 • krijgt een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;
 • indien gewenst kun je extra training en opleiding krijgen vanuit de Maandag® Academy. Je kunt hier onder andere trainingen volgen als: klassenmanagement, invallen is een vak en lesgeven vanuit je hart;
 • en we blijven je begeleiden tijdens je opdracht.
Functie eisen

Jij bent een pedagogische leerkracht, die ervoor zorgt dat er duidelijkheid en structuur in de groep is. Daarnaast heb je een afgeronde PABO of je gaat deze voor de zomervakantie behalen.


Over het bedrijf

Over de stichting:

Het betreft een stichting met diverse scholen. Elke school heeft zijn eigen kenmerken natuurlijk. Samen met jou kijken we welke school er binnen de stichting het beste bij je past.

Over Maandag®:

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.

De sollicitatieprocedure:

Heb je interesse? Tof! Solliciteer dan gelijk en dan krijg je binnen twee werkdagen bericht. We plannen een kennismakingsgesprek in bij ons op het kantoor in Zwolle en dan bespreken we samen de mogelijkheden.


Solliciteer

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in