Vacature Chauffeur CE - Dag en nachtdiensten - Lelystad

Lelystad

DOENWIJ
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Als chauffeur CE rij je bij onze opdrachtgever op de kipper vrachtwagen. Je werkt zowel in de nacht als overdag. Voornamelijk afgewisseld om de week. De standplaats is Lelystad. Je vertekt vanaf de asfaltcentrale met een wagen vol asfalt, deze lever je overal in Nederland af. Je komt dus overal! 

Op de terugweg neem je afvalresten mee terug naar de centrale. Het laden lossen gaat op moderne wijze. Dit doe je o.a. doormiddel van een app. Naast dat je een vrachtwagen kan besturen, moet je dus ook aardig overweg kunnnen met je mobiele telefoon. Al te lastig is het niet hoor, gelukkig is er altijd hulp te vragen bij de receptie. 

lees meer

Gestelde eisen
  • Bereid om zowel dag als nachtdiensten te rijden 
  • In het bezit van een CE rijbewijs en code 95
  • Standplaats Lelystad dient op rij afstand te zijn van je woonplaats 
  • In het bezit van een VCA of bereid deze te halen 
  • Op kort termijn beschikbaar en voor langere termijn
  • LET OP: Dit is geen tijdelijke functie 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Vrachtwagen aanhanger (CE)
Bedrijfsomschrijving Als uitzendbureau hebben wij ruim 10 jaar ervaring in de branche. Kenmerkend aan onze dienstverlening is onze Hands-on mentaliteit, kennis en flexibiliteit. Wij kijken graag mee, naar de te vervullen plek in de organisatie. Daarnaast zorgen wij graag goed voor onze medewerkers. Wij houden dan ook geruime tijd nauw contact met de medewerker en de opdrachtgever om jullie een vliegende start te geven.

Wij hebben in diverse sectoren ervaring: Schoonmaak, productie, industrie en transport. Regelmatig zal je onze chauffeurs, schoonmakers of productiemedewerkers tegen kunnen komen bij de meest uiteenlopende bedrijven. Allemaal op andere locaties bij diverse opdrachtgevers maar met allemaal eenzelfde eigenschap: Het zijn harde werkers!

lees meer

Contactpersoon Marie Louise
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Chauffeur CE in Lelystad Bekijk alle soortgelijke vacatures