Leerling lasrobotoperator (M/V) - Lelystad

Lelystad

Bureau Techniek
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Bij dit bedrijf krijg je een opleiding van 15 weken waar je wordt klaargestoomd om als volwaardig lasrobotoperator aan de slag te gaan in een gloednieuwe hal met de nieuwste apparatuur, waaronder een superrobot.

Als lasrobotoperator werk je in een 2-ploegendienst, je werktijden zijn van 5:50 tot 14:40 uur of van 14:40 tot 23:30 uur. Je gaat zelfstandig lasrobots bedienen en programmeren, dit doe je op een veilige en effectieve manier. Wanneer er een storing is zal je deze ook zelfstandig gaan oplossen. Natuurlijk kan je hulp vragen wanneer je er niet uitkomt.

Dit alles ga je doen na de opleiding Industriële Robotica van 15 weken, deze opleiding krijg je van het bedrijf. Iedere donderdag heb je les van 16:00 tot 21:30 uur in Zwolle. De lessen zijn zeer afwisselend, de ene dag heb je theorie en de andere keer praktijk, een excursie of een gastles. Alle behandelde theorie en uitbreidingen hiervan krijg je in de vorm van een E-learning zodat je eventueel de stof nog een keer in je eigen tijd kunt doornemen.


Wij vragen:
  • Technische tekeningen kunnen lezen;
  • Beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling.
Wij bieden:
  • In 15 weken wordt je klaargestoomd tot volwaardig lasrobotoperator;
  • Salaris van 1800 tot 2300 euro bruto per maand afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • Werken met de nieuwste apparatuur.
Over het bedrijf:

Onze opdrachtgever is fabrikant in docks, het bedrijf heeft ongeveer 60 tot 80 medewerkers en levert door heel Europa. Ze zijn ruim 50 jaar geleden begonnen met de productie ervan en inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers in Europa. De onderneming vindt veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid zeer belangrijke waarden en schenken hier dus veel aandacht aan. Daarom investeren ze ook in de opleidingen van het personeel.

Dit bedrijf is sterk aan het groeien en daarom wordt er een gloednieuwe hal gebouwd waar jij in komt te werken. Hier staat de nieuwste apparatuur waaronder een superrobot! Ook de huidige fabriek wordt gerenoveerd.

Deze organisatie biedt sociale werkplekken aan. Ze bieden een werkplek aan niet-Nederlands sprekende mensen zodat die een kans krijgen in de maatschappij.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 1.800 - € 2.300 p/m
Bedrijfsomschrijving Bureau Techniek is regionaal marktleider in het voorzien van flexibel technisch personeel. We zijn specialist in het vinden van de beste talenten voor onze opdrachtgevers. Passie voor het vak is de motor voor het leveren van kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring in de branche creëren wij een duurzame match voor elke opdrachtgever. Met oprechte interesse en persoonlijk contact geven we invulling aan onze missie: ‘de schakel naar de beste baan'!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Operator in Lelystad