Grondwerker - Lelystad

Lelystad

Sebo Personeelsdiensten
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Locatie: Lelystad

Wij zijn op zoek naar een grondwerker in de omgeving van Lelystad. Als grondwerker ga je aan de slag op diverse GWW projecten (grond-, weg en waterbouw). De werkzaamheden bestaan uit het assisteren bij de kraan, het aanleggen van kabels, leidingen en riolering. Daarnaast plaats je ook straatkolken en herstel je het straatwerk en zorg je ervoor dat het project netjes wordt achtergelaten.

Ben jij op zoek naar een leuke baan met gezellige collega’s en afwisselende werkzaamheden? Solliciteer dan direct!

Wat vragen wij van jou:
• Je hebt ervaring met leggen van kabels en leidingen;
• Je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit;
• Je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat of bent bereid deze te behalen via Sebo Personeelsdiensten;
• Je hebt een afgeronde opleiding in de GWW.

Wat bieden wij jou:
Een fulltime functie met een werkweek van 40 uur. Je ontvangt een marktconform salaris met als richtlijn de cao Bouw & Infra. Naast jouw vakantiedagen heb je recht op 20 ADV-dagen en neem je deel aan het APG pensioen, ook wel bekend als BPF bouw. Bij het blijken van goede geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

lees meer

Extra informatie
Aan de slag bij Sebo Personeelsdiensten

Wij belonen iedereen uitstekend, volgens de geldende regels die er zijn. Elk jaar heb je recht op 25 vrije dagen. Je ontvangt kilometervergoeding en wanneer je recht hebt op reisuren, ontvang je die uiteraard ook! De overige vergoedingen en vrije dagen worden bepaald door de cao van de inlener waar je tewerkgesteld wordt.

Naast de wekelijkse vrijdagmiddagborrel organiseren wij 1 keer per jaar een groot Sebo jaarfeest. Tijdens de kerst ontvang je ook nog eens een prachtig kerstpakket!

Sebo Personeelsdiensten is aangesloten bij brancheorganisatie NBBU en draagt de certificaten van VCU en NEN4400. Zo weet jij zeker dat je te maken hebt met een goed georganiseerd bedrijf!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Sebo staat voor no-nonsense, persoonlijk, slagvaardig en altijd bereikbaar. Door onze kennis en ervaring, weten wij haarfijn de juiste kandidaten te selecteren voor uw werk. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers met een gezonde drive en oprechte interesse hun werkzaamheden uitvoeren.

Sebo Personeelsdiensten hecht veel waarde aan professionaliteit en betrokkenheid. Het lidmaatschap van de NBBU en certificeringen als NEN4400-1 en VCU tonen dit aan. Wij stimuleren al onze medewerkers om het VCA diploma te behalen en daarnaast leiden wij onze medewerkers telkens breder op, om zo altijd een toegevoegde waarde te kunnen zijn voor onze opdrachtgevers. In deze samenstelling zijn wij een betrouwbare partner voor uitzendkrachten en opdrachtgevers.

Bent u op zoek naar werk of zoekt u een gedreven medewerker in uw bedrijf? Neem dan contact op.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Grondwerker in Lelystad Bekijk alle soortgelijke vacatures