Sales Support medewerker - Lelystad

Lelystad

Werkis / verder met werk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Verkoop is verantwoordelijk voor de uitvoering van de verkoop- en marketingstrategie van het bedrijf. Dit moet leiden tot groei van verkoop- en bedrijfsresultaten en een uitstekend serviceniveau voor nieuwe en bestaande klanten. De Sales Support Officer ondersteunt het totale proces van pre-sales tot order, en after sales. Hij/zij is het centrale aanspreekpunt voor alle interne en externe verkoopactiviteiten en ondersteunt de Marketing afdeling.


Gevraagd wordt

- Goede communicatie skills
- Enige ervaring in de sales is een pre
- MBO+ werk- en denkniveau
- Minimaal 2 vreemde talen, bij voorkeur 3 (Frans, Duits, Engels)


Geboden wordt

- Een Fulltime functie van 40 uur per week (32 uur per week is optioneel)
- Een marktconform salaris en 8% vakantiegeld
- Reiskostenvergoeding
- Ondersteuning voor sportschool
- Eindejaarsuitkering van minimaal 50% van het maandsalaris

lees meer

Bedrijfsomschrijving Verder met werk is onze missie. Onze core business is het verbinden van opdrachtgevers en kandidaten. We vinden de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers en de mooiste banen voor onze kandidaten. Daarnaast bieden we ook de diensten loopbaancoaching, casemanagement en Inhouse Service aan.

Ontwikkeling en groei
Wij geloven dat werk je verder brengt in je ontwikkeling. Ontwikkelingsgericht, ambitieus en betrokkenheid kenmerken onze collega's. We gaan nog een stap verder in het stimuleren van de ontwikkeling van onze medewerkers door middel van Werkis / build your dream en de Werkis Academy. In het licht van onze doelstelling ‘het ontwikkelen van mensen' vinden we het logisch om de ondernemersgeest te stimuleren. We denken verder dan de carrière binnen Werkis.

Werkis kiest bewust voor jouw toekomst, welke keuze maak jij?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!