Senior Projectleider Woningbouw - Lelystad

Lelystad

Building Heroes
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Be a hero

Je bent als Senior Projectleider Woningbouw toe aan een nieuwe stap. Maar je hebt daar nog niet alle vaardigheden en/of de juiste ervaring voor. Hier krijg je de kans om 'on the job' gecoacht te worden en in afzienbare tijd door te groeien naar bedrijfsleider.

De vestigingsdirectie neemt je mee in het management nieuwe stijl; vooruitstrevend, innovatief en soms buiten de kaders. Je gaat als Senior Projectleider Woningbouw voor het beste van het beste, niet alleen bij projecten, maar ook bij medewerkers. Jouw collega's komen niet alleen uit de bouw, ook vanuit andere sectoren worden de beste mensen aangetrokken om hier te te werken en vernieuwing te brengen. Ook jij ziet hier de meerwaarde van in, je bent immers de aankomend bedrijfsleider met moderne leiderschapskwaliteiten en inzichten.

De verdeling in deze functie is uiteindelijk 1/3 management van de productie en 2/3 projectleiding. Je houdt dus altijd de connectie met de projecten. Mooie veelzijdige en complexe projecten.

Voor werken op de automatische piloot ben jij niet gemaakt, en dat komt goed uit want deze functie heeft veel verschillende taken en verantwoordelijkheden. Het duurt dan ook niet lang voordat jij het voortouw in het realisatieteam neemt en je de volledige eindverantwoordelijkheid voor de productie op je neemt. Je bent onderdeel van het managementteam en vanuit die rol denk je actief mee en ben je mede bepalend in de vernieuwing van de organisatie. Door je vernieuwende inzichten en frisse blik lever je een belangrijke bijdrage aan de groei en verdere ontwikkeling van de organisatie. Je toont initiatief bij het te bepalen beleid, coaching en opleidingen en hebt een duidelijke visie bij het aannemen van personeel en het bouwen van goede teams.


Benefits

Als Senior Projectleider Woningbouw krijg jij:

 • UTA Cao met uitzicht op een bijzonder aantrekkelijke tantièmeregeling;
 • Dé doorgroei functie van projectleider richting management;
 • Je gaat werken bij een top 10 bouwer in Nederland;
 • Coaching en begeleiding on the job;
 • Leuk, gezellig team met vakmensen waar ook regelmatig.
Blauwdruk bedrijf
 • De organisatie is decentraal opgezet en waar ondernemerschap wordt gestimuleerd;
 • Je komt te werken bij een van de grootste bouwbedrijven van Nederland. De vestiging heeft een mooie  mix van senioriteit en junioren met aandacht voor de mens;
 • De ambitie is om de vestiging van € 35 naar € 50+ miljoen te groeien, en jij hebt hier een belangrijk aandeel in;
 • Oprecht, gedreven, grensverleggend zijn de kernwaarden;
 • Je wordt op diverse manieren gestimuleerd om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Onder elkaar en in de teams is een informele en open sfeer waar hard werken afgewisseld wordt met een lach.
Bouwstenen voor succes

Als Als Senior Projectleider Woningbouw verwachten wij:

 • Minimaal hbo- werk- en denkniveau;
 • Relevante werkervaring heeft als projectleider of (assistent) bedrijfsleider bij voorkeur in de woning- en utiliteitsbouw;
 • Moderne leiderschapskwaliteiten bezit, overkoepelend en niet alleen gericht op de bouw;
 • Goede communicatieve vaardigheden heeft; wat je bedenkt of door wil voeren, breng je goed over aan directie, collega's en derden;
 • Kennis van en ervaring met BIM en LEAN.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 35,00 p/u
Bedrijfsomschrijving Thuishonk voor de helden in bouw en infra

BUILDING HEROES is een stimulerend platform voor oprecht betrokken professionals met een sterke intrinsieke drive om zich ontwikkelen, en te willen werken met de beste mensen op de mooiste projecten. Binnen Building Heroes combineren wij onze expertise op het gebied van bemiddeling, werving en selectie, detachering, coaching, management skills, leadership development en executive search. Waardoor we dé katalysator kunnen zijn voor passies en prestaties, voor ontwikkeling, innovatie en plezier.

Dus als je een nieuwe baan zoekt in de bouw, vastgoed of infra, tijdelijk werk of juist een vast dienstverband, dan zijn wij de portal naar bijzonder leuke vacatures in de regio Noordwest Nederland, Zuidwest Nederland en Midden Nederland. En als je op zoek bent naar de beste specialisten, managers of directeuren op organisatie- of projectniveau van het moment in bouw en infra, dan heeft Building Heroes het elite corps bij uitstek voor het vinden van het juiste talent.

Omdat we als Building Heroes écht willen bijdragen aan de uitdagingen die bouwtalent ondervindt.

Voor jonge helden in bouw, infra en vastgoed is het een extra spannende tijd. Je weet immers nog niet hoe het is om te werken en wellicht lijkt jouw toekomstperspectief ineens onzeker.

De sector zal zich echter in een rap tempo blijven ontwikkelen. Bouwondernemingen have to keep up – dus investeren in talent is en blijft super belangrijk. Dat beseffen wij en onze klantpartners ons als geen ander. Dus roepen we de Construction Class of 2020 in het leven.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Projectleider Bouw in Lelystad