Wat
Afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lelystad.
7 dagen geleden geplaatst • 1x bekeken

werkvoorbereider / calculator renovatie en onderhoud Lelystad • Multiselect

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Multiselect

Multiselect
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
 • 1.255 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • € 2.800 - € 4.000 p/m
 • Fulltime
 • MBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Voor een grote aannemer in de regio Lelystad zoek ik een vakkundige werkvoorbereider / calculator met minimaal het diploma mbo bouwkunde en minimaal vijf jaar ervaring met bouwkostenberekeningen en met werkvoorbereiding in de grootschalige renovatie en onderhoud. Als werkvoorbereider / calculator renovatie en onderhoud denk je analytisch ben je op de hoogte van ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. De verhoudingen werkvoorbereiding en calculatie is 80 en 20 procent. Bel me even, dan vertel ik je meer over deze interessante functie. Op mijn mobiele nummer ben ik rechtstreeks bereikbaar: 06-30449976. Je kunt me natuurlijk ook een appje sturen. 

Als bouwkundig werkvoorbereider / calculator krijg je te maken met grootschalige renovatie en onderhoudsprojecten. Je bent in hoofdlijnen verantwoordelijk voor de kostprijsberekening van diverse bouwprojecten en gecompliceerde delen van renovatie- en onderhoudsprojecten. Je maakt doorberekeningen van alternatieven en je stelt vergelijkingsoverzichten op. Je maakt ramingen, begrotingen en berekeningen van meer- en minderwerk. Naast ervaring in de calculatie vragen we ook ervaring in de werkvoorbereiding van grootschalige renovatie en onderhoudsprojecten. De vacature van bouwkundig werkvoorbereider / calculator is dan ook een uitdagende en afwisselende functie!Functie-eisen

 • Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring: € 2.800 - € 4.000
 • Uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket en pensioen
 • Topfunctie bij een ambitieus en landelijk actief bouwbedrijf
 • Een plezierige werkomgeving in Lelystad


Aanbod

Jij, als de beoogde werkvoorbereider / calculator renovatie en onderhoud bent in het bezit van minimaal het diploma mbo bouwkunde en minimaal vijf jaar ervaring met het berekenen en de werkvoorbereiding van grootschalige renovatie en onderhoudsprojecten. Je bent in het bezit van een analytisch denkvermogen en heb je een goed ontwikkeld kostenbesef. Jouw cijfermatig inzicht is bovengemiddeld en je bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het vakgebied. Je bent in staat om creatief, accuraat en kwaliteitsgericht te werken. Je hebt met veel verschillende mensen te maken en daarom verwachten we dat je communicatief sterk bent. Je woont in de omgeving van Lelystad.


Solliciteren bij

Meer weten over de functie van werkvoorbereider / calculator grootschalige renovatie en onderhoudsprojecten in Lelystad? Bel me even, dan vertel ik je alle informatie. Je bereikt me het snelste op mijn mobiele nummer: 06-30449976. Je kunt me natuurlijk ook whatsappen! Je belangstelling stuur je via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen

Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in