Administratief Medewerker - Lichtenvoorde

Lichtenvoorde

Euro Planit
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ben jij op zoek naar een leuke administratieve functie waar jouw analytisch vermogen een belangrijke rol speelt én kan jij ook nog eens Engels? Lees dan snel verder.Dit ga je doen

Voor onze opdrachtgever in Lichtenvoorde zijn we op zoek naar een enthousiaste administratief medewerker.

Jouw verantwoordelijkheden:

  • Je schakelt veel met een projectmanager over de wensen van de klant, je hebt geen rechtstreeks contact met de klant;
  • Verzamelen van documenten van machines (handleidingen, tekeningen etc.) die richting de klant gaan;
  • Het aanleveren van de documentatie aan de projectmanager;
  • Door jouw analytische denkvermogen en nauwkeurigheid weet jij de alle documenten te vinden in verschillende systemen en/of bij verschillende afdelingen;
  • Jij onderhoudt goed contact met jouw stakeholders (de projectmanager en collega's van andere afdelingen).
Over ons

Deze werkgever is een internationale leverancier van geïntegreerde systemen, producten en diensten voor de food industrie.

Wat bieden wij?

Een leuke fulltime functie binnen een enthousiast team. Jij gaat werken binnen een toonaangevende internationale organisatie die zowel technisch als commercieel volop in ontwikkeling is en waar jouw kwaliteiten en talenten worden gewaardeerd.

Zijn jij en de opdrachtgever een echte match? Dan zijn er mogelijkheden voor een langer dienstverband of zelfs een vast contract.

Meer informatie

Ben jij de Administratief medewerker die wij zoeken? Solliciteer direct!

Voor vragen over deze functie, neem contact op met Ingrid +31(0)575 555518 of mail [email protected]

lees meer

Gestelde eisen
  • MBO werk- en denkniveau;
  • Jij bent analytisch en kan nauwkeurig werken;
  • Jij bent secuur en administratief sterk;
  • Technische kennis is een pré, dit leer je snel 'on the job';
  • Jij hebt geen moeite om Engels te spreken met de Engelstalige stakeholders.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Over Euro Planit
Gemotiveerd personeel zoeken – én vinden: de juiste mensen voor elke job. Dat doen we bij Euro Planit met veel plezier. We geloven in verbinden, dit geeft ons energie! We zijn geen regulier uitzendbureau, maar al ruim twintig jaar specialist in personeel op allerlei gebieden. We zoeken, selecteren en plaatsen snel ervaren en betrouwbare medewerkers die aan de criteria van onze opdrachtgevers voldoen én bij hun cultuur passen. Op uitzendbasis, maar ook via detachering of werving en selectie. En we doen meer: op het gebied van flexplacement, outplacement en hoger kader personeel ontzorgen we graag. Ons werkgebied beslaat de Achterhoek, Twente, Drenthe, Apeldoorn en de Stedendriehoek.

Werken bij Euro Planit
Een leuke tijdelijke baan die bij je past en waarbij alles prima geregeld is, daar zorgen we voor. Wil je graag vast werk met dezelfde voordelen, of heb je behoefte aan loopbaanbegeleiding? Ook dat kunnen we voor je regelen. Dankzij onze ervaring en goede kennis van de markt en de branche kunnen we snel goede verbindingen maken. Op deze manier helpen we organisaties en mensen ontwikkelen én groeien.

Onze certificeringen
Euro Planit is aangesloten bij de brancheorganisatie ABU, de Algemene Bond Uitzendondernemingen. Dit geeft de zekerheid dat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Daarnaast hebben we de volgende certificeringen: Stichting Normering Arbeid (SNA) en Stichting Normering Flexwonen (SNF).

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Administratief Medewerker in Lichtenvoorde