Heftruckchauffeur - Loerbeek

Loerbeek

Euro Planit
 • Euro Planit267 vacatures
 • Geen opleiding vereist
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 39 uur
 • Reiskostenvergoeding
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ben jij de heftruckchauffeur met ervaring binnen een productiebedrijf? Dit is jouw nieuwe baan!Dit ga je doen

Voor onze relatie gevestigd in de omgeving Didam zoeken we een ervaren heftruckchauffeur. En wil je graag meer, dan is dit zeker mogelijk. Heb jij namelijk een rijbewijs C en code 95, dan is dit een pre. Je kunt deze functie namelijk combineren met transport werkzaamheden. Heb je geen rijbewijs C, maar ben je wel een ervaren heftruckchauffeur, zie je het werk liggen en kun je efficiënt werken? Dan nodigen we je ook uit om te reageren.
Als heftruckchauffeur heb je een breed takenpakket, je helpt namelijk daar waar het nodig is. Maar je bent voornamelijk werkzaam op de heftruck, waarbij je o.a. panelen verplaatst en de afdelingen voorziet van nieuwe aanvoer, waardoor iedereen zijn taken uit kan voeren. Je bent een belangrijke schakel binnen het bedrijf, jij zorgt er namelijk voor dat het werkproces vlekkeloos verloopt. Je bewaart het overzicht en kunt prioriteiten stellen.

Over ons

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in o.a. het poedercoaten en natlakken van uiteenlopende producten en onderdelen.

Wat bieden wij?

We bieden jou een marktconform salaris, afhankelijk van jouw achtergrond. Denk daarbij aan een bruto maandsalaris tussen de € 2.250,- en € 2.500,- Je hebt recht op een reiskostenvergoeding € 0,19 cnt per km. Je werkt 39 uur per week.

Meer informatie

Heb je interesse, dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!
Wil je eerst meer weten over de functie en/of het bedrijf, bel dan gerust met Sander; 06-12167060

lees meer

Gestelde eisen
 • Ervaring als heftruckchauffeur
 • In het bezit van een geldig heftruck certificaat
 • In staat om overzicht te houden en prioriteiten te stellen
 • Je bent bereidt om in een 2 ploegendienst te werken (op vrijdag stoppen de werkzaamheden om 20:00 uur)
 • Je zoekt een functie voor langere tijd 

lees meer

Rijbewijs Vereist: Vrachtwagen (C)
Salarisinformatie Bruto € 2.250 - € 2.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Over Euro Planit
Gemotiveerd personeel zoeken – én vinden: de juiste mensen voor elke job. Dat doen we bij Euro Planit met veel plezier. We geloven in verbinden, dit geeft ons energie! We zijn geen regulier uitzendbureau, maar al ruim twintig jaar specialist in personeel op allerlei gebieden. We zoeken, selecteren en plaatsen snel ervaren en betrouwbare medewerkers die aan de criteria van onze opdrachtgevers voldoen én bij hun cultuur passen. Op uitzendbasis, maar ook via detachering of werving en selectie. En we doen meer: op het gebied van flexplacement, outplacement en hoger kader personeel ontzorgen we graag. Ons werkgebied beslaat de Achterhoek, Twente, Drenthe, Apeldoorn en de Stedendriehoek.

Werken bij Euro Planit
Een leuke tijdelijke baan die bij je past en waarbij alles prima geregeld is, daar zorgen we voor. Wil je graag vast werk met dezelfde voordelen, of heb je behoefte aan loopbaanbegeleiding? Ook dat kunnen we voor je regelen. Dankzij onze ervaring en goede kennis van de markt en de branche kunnen we snel goede verbindingen maken. Op deze manier helpen we organisaties en mensen ontwikkelen én groeien.

Onze certificeringen
Euro Planit is aangesloten bij de brancheorganisatie ABU, de Algemene Bond Uitzendondernemingen. Dit geeft de zekerheid dat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Daarnaast hebben we de volgende certificeringen: Stichting Normering Arbeid (SNA) en Stichting Normering Flexwonen (SNF).

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!