+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maasbracht.
10 dagen geleden geplaatst • 10x bekeken

Mechatronica monteur - Maasbracht Maasbracht • Linssen Yachts

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via Werkzoeken.nl

Linssen Yachts

Linssen Yachts
  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie

Vacaturedetails

  • € 2.400 - € 3.100 p/m
  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Hee monteur, durf jij je koers om te gooien?

Stel je mag als monteur elke dag ‘sleutelen' aan de technische installaties van luxueuze stalen jachten. Meebouwen aan onze toonaangevende waterverplaatsers. Lijkt je dat wat? Dat komt goed uit, want bij Linssen Yachts zoeken we een monteur jachtbouw. Geen ervaring in dit vakgebied? Geen probleem, we leren het je graag. Dus stem je koers af op Linssen Yachts.

Over Linssen Yachts

Bij Linssen Yachts in Maasbracht hebben wij al ruim 70 jaar een enorme passie voor het bouwen van luxueuze stalen plezierjachten. Als stabiel familiebedrijf hebben wij in onze rijke historie veel kleine en grote stappen gezet richting het bereiken van een sterke positie in onze markt. Een positie die wij met ons team kunnen innemen doordat we vertrouwen uitstralen en met veel respect omgaan met onze klanten, onze medewerkers en onze producten. We tornen nooit aan kwaliteit en blijven continu leren. Herken jij jezelf in deze kernwaarden? Dan heb jij het in je om lid te worden van onze Linssen familie.

Wat zijn jouw werkzaamheden?
Als monteur bij Linssen Yachtshoud jij je bezig met diverse technische werkzaamheden. Je bent een belangrijke schakel in de opbouw van de machinekamer van onze luxe jachten. Je werkzaamheden zijn breed en gevarieerd, erg afwisselend werk dus. Je werkt aan veel verschillende installaties. Je monteert bijvoorbeeld de technische installatie en systemen aan boord en plaatst en monteert de diesel of elektrische aandrijving. Je werkt met energie via batterijen-, omvormers-, solar- of generatorsystemen, verwarming en verkoeling, stuursystemen, water- en afvalwater, elektronische boordbesturing en navigatieapparatuur. Technisch genoeg voor jou?

Wordt dit jouw werkdag?
Je parkeert je auto of fiets en loopt over het werfterrein langs onze haven naar binnen. Je loopt langs een aantal prachtige jachten naar de kantine, waar je met collega's bijpraat met een bak koffie. Je start om 07.30 uur op één van onze Logicam-productielijnen. Op de werkvloer heb je een eigen werkplek waar gereedschappen, materialen en grijpvoorraad klaar staan. Je voelt je trots om een bijdrage te kunnen leveren aan de fonkelnieuwe jachten (tussen de 9 en 17 meter lang) en je start je werkdag. Dat doe je in een lichte en schone werkomgeving met structuur en orde. En met een duidelijke werkopdracht die vertelt wat die dag voor jou op het programma staat. Trots, eer van je werk, uitdaging, kwaliteit en variatie: daar doe je het voor.

Functie-eisen

Jij bent 40 uur per week beschikbaar en hebt passie voor techniek en kwaliteit. Je hebt een flexibele instelling: incidenteel een keer een uurtje langer blijven om je werk af te maken vind je geen probleem. Wat betreft je leeftijd hebben we wel een voorkeur: je bent jong van geest. Of je weinig of veel ervaring hebt, dat bespreken we wel als we je uitnodigen voor een gesprek. We zijn namelijk vooral geïnteresseerd in je drijfveren om te slagen in dit mooie beroep en de ervaring waarop je wil terugkijken bij het halen van je pensioen.

Aanbod

Wat wij bieden
Linssen Yachts is een gezonde en stabiele werkgever, onze mensen werken vaak al heel wat jaren voor ons. Er heerst een goede werksfeer en je vindt bij ons een goede balans tussen werk en privé. Daarnaast krijg je volop doorgroeimogelijkheden in kennis en verantwoordelijkheid. We gaan op een informele manier met elkaar om en iedereen kent elkaar. Je salaris ligt tussen de € 2.400 en
€ 3.100 per maand, maar je kunt doorgroeien naar € 3.500. Onze werktijden zijn van 7.30 uur tot 16.30 uur. We maken weinig overuren, waardoor je na een dag hard werken op tijd naar huis kunt. Daarnaast krijg je bij ons alle kans om jezelf te ontwikkelen via een interne opleiding. Het is ook mogelijk om een BBL-opleiding te volgen.

Solliciteren
Durf jij je koers om te gooien en word jij die belangrijke schakel in het productieproces van onze luxueuze stalen jachten?Stuur dan jouw sollicitatie eenvoudig middels deze sollicitatie-link:
Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Thijs Moonen: tel. 0475-439999. Ken je ons nog niet, kijk dan zeker ook op .
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in