+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maastricht.

Helpende +/ VIG/ MMZ 4 gezocht - Huntington afdeling Maastricht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.516 - € 3.351 p/m

Vacatureomschrijving

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een Helpende +, een Verzorgende IG of een MMZ niveau 4 voor regio Noord Limburg. Deze vacature betreft een gespecialiseerde Huntington afdeling binnen een regionaal expertise centrum. De ziekte van Huntington vraagt om specifieke zorg vanwege het complexe ziektebeeld. Er is bij de ziekte van Huntington in het algemeen meer begeleiding nodig dan bij een reguliere PG of Somatiek afdeling omdat hier meer gedrag bij komt kijken. Tegelijkertijd is er ook verzorging vereist echter blijft dit afhankelijk van waar de cliënt is in het ziektebeeld. Voor helpende +/ verzorgende ig’s of begeleiders MMZ niv 4, die streven naar uitdaging en verdieping in hun werk, biedt deze functie een unieke kans.

ZZP is niet mogelijk!

Uitdagingen voor helpende +/ Verzorgende IG/ MMZ niv 4 binnen de ziekte van Huntington

1.     De complexiteit en diversiteit van deze ziekte en het verloop hiervan. à De Huntington cliënten zijn heel divers van leeftijd maar ook qua ziektebeeld: de één heeft neurlogische/lichamelijke symptomen en de ander meer gedrag/psychiatrische symptomen. Een diepgaand begrip in het omgaan met verschillende zorg behoeftes vereist.

2.     Verandering in gedrag. à Patiënten met de ziekte van Huntington kunnen veranderingen in gedrag vertonen, zoals prikkelbaarheid, agressie, impulsiviteit en apathie. Het omgaan met deze gedragsveranderingen kan uitdagend zijn en vereist vaardigheden in communicatie, empathie en conflictbeheersing.

3.     Behoefte aan langdurige zorg. àHuntington is een progressieve ziekte waarin de symptomen gedurende de periode verergeren. de ziekte is niet te genezen of afte remmen. De uitdaging hierin is om patiënten en families te ondersteunen in de emotionele en fysieke zorg door de jaren heen.

4.     Contact met familie leden.


Functie eisen
  • Helpende +, Verzorgende Ig of MMZ niv 4 met medicatie certificaat
  • Een professional die opzoek is naar uitdaging en diepgang in zijn/haar werk
Over het bedrijf

Deze vacature betreft een gespecialiseerde Huntington afdeling binnen een regionaal expertise centrum in Noord Limburg. Het centrum biedt gespecialiseerde zorg en ondersteuning aan Huntingtonpatiënten en hun families in alle stadia van de ziekte. De focus ligt op het leveren van hoogwaardige zorg en het bieden van een ondersteunende omgeving voor zowel patiënten als hun naasten.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Helpende +/ VIG/ MMZ 4 gezocht - Huntington afdeling die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in