30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maastricht.
3 dagen geleden geplaatst • 1x bekeken

Collaboration Engineer (1,00 fte) bij ICTS, Maastricht University Maastricht • Maastricht University

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maastricht University

Maastricht University
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • € 3.098 - € 4.670 p/m
 • 38 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior
 • Bonusregeling
 • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Collaboration Engineer (1,00 fte) bij ICTS, Maastricht University
Kom jij ons helpen de digitale samenwerking in de breedste zin van het woord zo optimaal mogelijk te ondersteunen en innoveren?
FUNCTIEOMSCHRIJVING
We willen het team Digital Workplace (DWP) van onze universiteit graag versterken met een enthousiaste en ervaren collaboration engineer. Het team DWP bestaat uit 14 personen is onderdeel van het ICT Servicecentrum van de UM.

Jij gaat je bezighouden met:
 • De uitvoering van technisch en functioneel beheer van collaboration tools;
 • De 3de lijns ondersteuning bij incidenten;
 • Het uitvoering geven aan complexe veranderingen mbt collaboration;
 • Het uitvoering geven aan projecten mbt collaboration;
 • Het vertalen van gebruikerswensen naar een technisch of functionele invulling


Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar jou als je de kans wil grijpen om in een interessante, innovatieve en dynamische omgeving je competenties maximaal in te zetten en je optimaal te ontplooien in je eigen vakgebied. De kandidaat die wij zoeken beschikt over hoge technische competenties, is pragmatisch, professioneel en innovatief. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en werkt goed samen met IT-collega's en eindgebruikers. Je bent flexibel, proactief, signaleert verbeteringen en werkt samen om jouw werk en het werk van anderen efficiënter te maken. Je bent klantgericht, je wilt graag klanten helpen, ondersteunen en advies geven.

Verder heb je:
Relevante afgeronde HBO-opleiding in een technische richting of vergelijkbaar werk- en denkniveau;
Ruime ervaring met het beheer van diverse collaboration tools;
Ervaring met Agile/Scrum is een pré;
Je hebt relevante werkervaring met:
 • hybride omgevingen;
 • Microsoft 365 diensten, met focus op Sharepoint Online, Exchange Online, Teams en OneDrive;
 • Exchange on-prem is een pré.


Aanbod

Als Collaboration Engineer bij ICTS kom je in dienst bij de meest internationale universiteit van Nederland in het prachtige Maastricht. Verder bieden wij je:
 • Ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen: persoonlijk en in de laatste technologie. Dit faciliteren we door het bieden van een ruim opleidingsaanbod, zowel live als online via o.a. de platforms Pluralsight en Goodhabitz.
 • Goede arbeidsvoorwaarden. De functie is ingeschaald in schaal 9 of 10 conform UFO-profiel ICT Beheerder, functieniveau 2/3 met bijbehorende salarisinschaling op basis van ervaring tussen € 3.098,- en € 4.670,- bruto per maand (op basis van een fulltime dienstverband van 38 uur per week). In aanvulling op het maandsalaris zijn een 8,0% vakantie-uitkering en een 8,3% eindejaarsuitkering van toepassing.
 • Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden biedt de UM ook een mooi pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan: flexibele werktijden, 232 vakantie-uren per jaar bij een fulltime aanstelling (met de mogelijkheid om door 2 uur per week meer te werken dit uit te breiden tot 328 uur per jaar), een goede pensioenregeling, mogelijkheid tot thuiswerken waarbij een thuiswerkplek gefaciliteerd wordt, gebruik maken van sportfaciliteiten, ouderschapsverlof en CAO á la carte.
 • Aanstelling zal in eerste instantie tijdelijk plaatsvinden voor een periode van 1 jaar met een omvang van 1,0 FTE. Bij gebleken geschiktheid zal de aanstelling voor deze functie omgezet worden in een dienstverband voor onbepaalde tijd.
De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website > Over de UM > Werken bij de UM.

WERKGEVER
Universiteit Maastricht
De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment bijna 22.000 studenten en circa 5.000 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience. Voor meer informatie zie: .

AFDELING
ICT Service Centre
Je komt binnen de UM te werken voor het ICT Service Centre. Zo’n 100 professionals van ICTS zorgen ervoor dat studenten en medewerkers zowel binnen de UM, thuis als ook onderweg aan de slag kunnen met innovatieve en gedegen systemen in een veilige omgeving. Dit doen we door altijd de volgende doelen na te streven:

1. Meer toegevoegde waarde voor onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering
2. Meer efficiency en meer focus op innovatie
3. Voldoen aan regelgeving op gebied van security en privacy
4. Leveren van een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening

We werken volgens de Agile filosofie om snel en effectief in te kunnen spelen op veranderingen.
Met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid werken teams onderling en overstijgend samen in kleine ‘sprints’ aan één doel. Vervolgens leren we van de evaluatie en verbeteren we op die manier continue onze dienstverlening.

Wil jij meer weten over het werken binnen ICTS? Onze collega’s vertellen je graag meer.

ADDITIONELE INFORMATIE
Ben jij geïnteresseerd geraakt in deze mooie functie, maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Manon Wenmekers door te klikken op de solliciteerbutton of bel naar 06 10896106 tm 16 september of Birgitte Lenssen-Daniels vanaf 19 september (PeopleManager ICTS) door te klikken op de solliciteerbutton of bel naar 06 46705505 voor meer informatie.

Of ben je al overtuigd en word jij onze nieuwe Collaboration Engineer? Solliciteer dan nu op deze functie via de button ‘solliciteer nu’.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in