+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Made.
Laad meer vacatures

Servicemonteur Buitendienst regio West-Brabant bij Kärcher Made

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Kärcher

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Kärcher

Gevraagd

  • 39 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Jouw dag als Servicemonteur buitendienst bestaat uit het analyseren van storingen, herstellen en onderhouden van professionele reinigingsmachines in de regio West-Brabant.Je begeeft je in de wereld van veeg-en schrobmachines, hogedrukreinigers, stoomreinigers en stofzuigers.Uiteraard ontvang je een uitgeruste service bus met alles aan boord wat een monteur nodig heeft : van reserveonderdelen (’s nachts beleverd)  tot speciaal Kärcher gereedschap om diagnoses te kunnen stellen.  Je gebruikt dagelijks jouw laptop waarmee je de interventie volledig kan opvolgen en afhandelen.  Je vindt het niet erg om 1 keer in de 2 maanden mee te draaien in de calamiteitendienst buiten kantooruren. Jouw baan is erg afwisselend door het feit dat je in verschillende branches binnenstapt (transport, automotive, schoonmaakbedrijven,…) en je werkt aan een omvangrijk product assortiment afgestemd op specifieke noden. Kortom een zelfstandige, afwisselende WOW baan waarbij jij de Ambassadeur van Kärcher wordt.

Gevraagd

Om succesvol te zijn, dien je een technische achtergrond te hebben, waarbij de kennis van elektrotechniek en mechanica erg belangrijk zijn. Het is een pré als je ook kennis hebt van verbrandingsmotoren en/of hydrauliek/pneumatiek. Verder ben je een zelfstandig en zelfverzekerd persoon en ga je een uitdaging niet uit de weg. Naast Nederlands spreek je ook Engels, dit omdat de trainingen in het Engels zijn. Omdat je voortdurend in contact bent met de klanten van Kärcher, verwachten wij dat je een representatief voorkomen hebt en communicatief sterk bent. Tenslotte beschik je over rijbewijs B(E) (heftruckcertificaat is een pré) en woon je in de regio van West-Brabant.

Aanbod

Bij Kärcher werken ze in een 39-urige werkweek. Je hebt dus recht op 25 vakantiedagen en 6,5 ADV dagen (in overleg te kiezen). Ook ontvang je naast een goed salaris een interessante pensioenregeling. Daarbij ontvang je een volledig uitgeruste service bus, telefoon en laptop. Bij Kärcher heerst een familiale werksfeer, hechten we belang aan een goede work/life balance en worden regelmatig activiteiten buiten het werk georganiseerd. Bovendien krijg je alle mogelijkheden en ruimte om jezelf te ontwikkelen (ruim intern opleidingsaanbod). Tenslotte krijg je werknemerskorting op Kärcher-producten.
Het salaris dat je ontvangt als busmonteur wordt in overleg met jou bepaald. Hierbij kijken we naar je opleiding en werkervaring, maar houden we vooral rekening met jouw meerwaarde!

Bedrijfsomschrijving

Kärcher is wereldwijd marktleider op gebied van reinigingssystemen, producten en diensten. Het bedrijf staat voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. De sleutel van het succes van Kärcher, zijn hun gemotiveerde medewerkers die dagelijks hun expertise toewijden aan ons bedrijf en product.
Bij Kärcher houden ze van uitdagingen en leven ze na. Of het nu gaat om alledaagse of buitengewone reinigingsprojecten, een binnenplaatsingang, fabriekshal of Mount Rushmore – bij Kärcher willen ze het dagelijks leven eenvoudiger, beter en aangenamer maken met krachtige, efficiënte reinigingsoplossingen.


Hun heldere, eenvoudige innovatiefilosofie: innovatie is wat mensen ten goede komt. Zij zijn perfectionisten, die altijd systemen en ontwerpen heroverwegen. Ze hebben de moed om nieuwe wegen in te slaan en de overtuiging om dingen te doen in plaats van er alleen maar over te praten. Deze filosofie resulteert in oplossingen met overtuigende prestaties, kwaliteit en handling die de markt een stap voor zijn. Omdat reinheid voor de mensen bij Kärcher de mooiste uitdaging ter wereld is. Dit is waar ze naartoe werken. Elke dag.

Het hoofdkantoor van Kärcher Nederland is in Made. Naast de moderne kantoren bevinden zich hier ook een verkoop- en servicepunt (werkplaats). In de showroom worden diverse Kärcher producten voorgesteld en gedemonstreerd.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in