Schoonmaker m/v - Markelo

Markelo

Euro Planit
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ben jij van het motto 'cleaning is my cardio' lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in Markelo zijn we op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakmedewerker voor 8 tot 16 uur in de week. Dit ga je doen

Het gaat om werk voor 2 of 3 dagdelen per week. De uren kun je zelf indelen al moeten deze natuurlijk wel verdeeld worden over de week. Je wordt verantwoordelijk voor het schoonmaken van de kantoren en de kantine van het bedrijf.

Over ons

Onze opdrachtgever produceert diverse betonproducten. Er werken ongeveer 20 FTE op de vestiging in Markelo. Er heerst een informele en gezellige sfeer!

Wat bieden wij?
  • Zeer flexibele job;
  • Leuke werkomgeving!

lees meer

Gestelde eisen
  • 8 tot 16 uur in de week beschikbaar;
  • Fysiek in goede conditie;
  • Gemotiveerd. 
Bedrijfsomschrijving Over Euro Planit
Gemotiveerd personeel zoeken – én vinden: de juiste mensen voor elke job. Dat doen we bij Euro Planit met veel plezier. We geloven in verbinden, dit geeft ons energie! We zijn geen regulier uitzendbureau, maar al ruim twintig jaar specialist in personeel op allerlei gebieden. We zoeken, selecteren en plaatsen snel ervaren en betrouwbare medewerkers die aan de criteria van onze opdrachtgevers voldoen én bij hun cultuur passen. Op uitzendbasis, maar ook via detachering of werving en selectie. En we doen meer: op het gebied van flexplacement, outplacement en hoger kader personeel ontzorgen we graag. Ons werkgebied beslaat de Achterhoek, Twente, Drenthe, Apeldoorn en de Stedendriehoek.

Werken bij Euro Planit
Een leuke tijdelijke baan die bij je past en waarbij alles prima geregeld is, daar zorgen we voor. Wil je graag vast werk met dezelfde voordelen, of heb je behoefte aan loopbaanbegeleiding? Ook dat kunnen we voor je regelen. Dankzij onze ervaring en goede kennis van de markt en de branche kunnen we snel goede verbindingen maken. Op deze manier helpen we organisaties en mensen ontwikkelen én groeien.

Onze certificeringen
Euro Planit is aangesloten bij de brancheorganisatie ABU, de Algemene Bond Uitzendondernemingen. Dit geeft de zekerheid dat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Daarnaast hebben we de volgende certificeringen: Stichting Normering Arbeid (SNA) en Stichting Normering Flexwonen (SNF).

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!