Heftruckchauffeur regio Meerkerk en Vianen

Meerkerk

PUUR Personeel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Werk jij maar al te graag op de heftruck en ben jij een echte aanpakker? Dan hebben wij dé perfecte functie voor jou beschikbaar! Lees snel verder.

Wij zijn op zoek naar een heftruckchauffeur / logistiek medewerker. Het betreft een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband!

Onze opdrachtgever; een prachtig, goedlopend bedrijf gespecialiseerd op het gebied van bestrating en tuinen is op zoek naar een nieuwe collega die het team komt versterken. Er heerst een prettige en informele werksfeer en het team bestaat uit gezellige en gemotiveerde collega's.

Samen met je collega's zorgen jullie ervoor dat het logistieke gedeelte goed verloopt. Orders moeten gereed worden gezet voor verzending en de inkomende- en uitgaande goederen check je na op kwaliteit. Ook help je bij het laden- en lossen van de materialen.

Wat betreft de werktijden, werk je van 07:00 uur tot 18:00 uur. Ook ben jij bereid om op de zaterdag te werken.

De meest voorkomende werkzaamheden voer je uit op de heftruck. Gelieve ben je in het bezit van een heftruckcertificaat en ervaring. Gezien je met zwaardere materialen te werk gaat is het van belang dat jij fysiek in goede staat. Het kan soms voor komen dat de stenen met de handen op elkaar gestapeld moeten worden zonder de heftruck. De materialen / producten waarmee je te werk gaat zijn van verschillende lengtes, maten en gewichten.

lees meer

Gestelde eisen

Je beschikt over een flexibele werkinstelling en pakt alles aan. Je kunt goed in teamverband werken, maar ook zelfstandig. Overigens ben jij representatief en klantgericht.

Wie ben jij?

  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband.
  • Je beschikt over ervaring op de heftruck en een geldig heftruckcertificaat.
  • Je houd van afwisselende werkzaamheden.
  • Je bent flexibel ingesteld en bereid om af en toe op de zaterdag te werken.
Arbeidsvoorwaarden

Wat kunnen wij jou bieden? 

  • Een fulltime werkweek van 40 uur.
  • Een uitdagende en afwisselende functie.
  • Prettige en informele werkomgeving.
  • Uitzicht op een vaste aanstelling.

Is dit dé perfecte uitdaging voor jou én kan jij niet wachten om te mogen beginnen? Solliciteer dan direct [email protected] stuur je CV of bel! 0345 769 212

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 1.910 - € 2.300 p/m
Bedrijfsomschrijving

Natuurlijk ben jij op zoek naar die juiste baan. PUUR Personeel put uit diverse bronnen om deze opdrachtgevers te matchen met jou, echter is en blijft het mensenwerk. Zo zegt een diploma ons niet alles. Graag horen wij het "hoe" en "waarom" van jou.

Ga je bij ons solliciteren? Top! Zorg dat je in je cv zoveel mogelijk taken en ervaringen benoemd. PUUR Personeel haalt het maximale uit de kennis en ervaringen van jou als kandidaat. Daarom zijn wij ook eerlijk tegen jou als wij "nee" moeten verkopen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Vrachtwagenchauffeur in Meerkerk Bekijk alle soortgelijke vacatures