Junior Adviseur Zakelijke Verzekeringen Middelburg

Middelburg

Veldsink Advies
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Junior Adviseur Zakelijke Verzekeringen

Jij bent al een paar jaar werkzaam in de verzekeringen. Het adviseren van particuliere klanten beheers je volledig en je hebt de stap naar de zakelijke klant al gemaakt. Je bent echter op zoek naar een baan waarin je meer naar buiten kunt gaan. Je bent commercieel, een echte netwerker en maakt gemakkelijk contact met mensen. Als adviseur wil je de tijd nemen voor je klant en hecht je veel waarde aan face-2-face contact. Adviseren en het aanspreekpunt zijn voor je lokale zakelijke klant, dat is wat je wil! Herken jij jezelf hierin? Dan zoeken wij jou!


Jouw Job als Junior Adviseur Zakelijke Verzekeringen

Als Junior Adviseur Zakelijke Verzekeringen bij Veldsink Advies in Middelburg ga jij je klanten bedienen van A-Z. En daarmee bedoelen we ook écht van A-Z. Onze klanten zijn voornamelijk ZZP-ers en MKB-bedrijven. Jij legt de eerste contacten, plant bezoeken in, werkt offertes uit en adviseert de klant over de risico’s die hij of zij loopt. Daarnaast behoren onderhoudsgesprekken en relatiebeheer ook tot je takenpakket. Als de klant schade heeft, ben jij degene die de schade aanneemt, coördineert en afhandelt, al dan niet in samenwerking met ons volmachtbedrijf.

Afhankelijk van je huidige ervaring bepalen we samen waar je startpunt gaat zijn. Idealiter begin je op de binnendienst en neem je de tijd om te leren van één van onze huidige adviseurs. We zien echter graag dat je mee naar buiten gaat en op korte termijn ook zelf de adviesgesprekken gaat voeren. In het begin met een collega-adviseur samen, maar op den duur ook gewoon zelfstandig. Naast het onderhouden van de bestaande portefeuille, werk je ook aan de verdere uitbreiding hiervan. Door het inzetten van commerciële acties ben je in staat nieuwe klanten aan Veldsink te binden.


Wie ben jij?

Jij bent een ambitieuze adviseur met een commerciële houding! Je krijgt energie van relaties onderhouden en opbouwen, brengt energie en bent positief. Vanuit intrinsieke motivatie wil je klanten voorzien van het best passende advies en daarom zie je een toekomst bij een onafhankelijke tussenpersoon als Veldsink wel zitten! Je herkent jezelf in de volgende functie-eisen: 

 • HBO werk- en denkniveau;
 • In het bezit van Wft Adviseur Schade Zakelijk en Wft Adviseur Inkomen;
 • 1-3 jaar ervaring op het gebied van zakelijke verzekeringen;
 • Klaar voor een 2e of 3e stap in je carrière;
 • 36-40 uur per week beschikbaar.
Wie zijn wij?

Wij zijn Veldsink Advies, een familiebedrijf dat al sinds 1979 onafhankelijk financieel advies aanbiedt aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Op dit moment bestaan we uit 50 advieskantoren en we blijven groeien. De groei ontstaat door onze enorme gedrevenheid, inlevingsvermogen, loyaliteit en het feit dat iedere werknemer de kans krijgt zich optimaal te ontwikkelen. We zijn onderdeel van de Veldsink Groep, een holding die bestaat uit 8 bedrijven en zo’n 1000 werknemers. Onze Veldsink kantoren blijven echter lokaal, betrokken en dicht bij de klant!


Wat bieden wij?
 • Werken bij het grootste onafhankelijke intermediair van Nederland;
 • werken op een lokaal assurantiekantoor, waar persoonlijke aandacht nog op één staat, in combinatie met een kerngezonde en groeiende organisatie met toekomstperspectief;
 • Ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden ondersteund door de Veldsink Academy;
 • Veel verantwoordelijkheid en een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid;
 • Een informele organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën;
 • Een marktconform salaris;
 • 29 vakantiedagen voor een goede werk-privé balans;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Collectieve zorgverzekering en korting op je schadeverzekeringen.
Wil jij deel uitmaken van de Veldsink-familie?

Dan zijn wij benieuwd naar je sollicitatie! Reageer via onderstaande sollicitatiebutton en we nemen contact met je op! Voor meer informatie over de vacature kun je terecht bij onze afdeling Recruitment via 040-2635903.

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Junior Adviseur in Middelburg Bekijk alle soortgelijke vacatures