Basisarts gehandicaptenzorg - Middelburg

Middelburg

BKV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Spreekt dit jou aan?

Gezocht: een ANIOS met ambitie. Wil jij binnen twee jaar starten met de opleiding AVG? Maar bovenal: ben jij bereid naar Zeeland te verhuizen?


Jouw nieuwe baan

Samen met de arts verstandelijk gehandicapten (AVG) bied jij medische zorg en begeleiding aan cliënten met een verstandelijke beperking. De problematiek is vaak complex en de doelgroep is divers. Van jong tot oud. Allen met een (psycho) geriatrische zorgbehoefte.

De mate van beperking varieert van een ernstig meervoudige handicap tot lichte verstandelijke beperking. Daarom werk jij veel samen met jouw collega’s uit het multidisciplinaire team. Verder heb jij veel contacten met begeleiders, ouders, specialisten uit het ziekenhuis en gedragsdeskundigen.

Met jouw opleiding tot AVG start jij in het eerste of tweede jaar dat je werkzaam bent bij deze organisatie. Dit is een driejarige opleiding. Wil je meer inhoudelijke informatie hierover neem dan contact op met Petra van BKV.


Jouw nieuwe werkplek

Jij werkt bij een grote organisatie in het mooie Zeeland.


Wat breng je mee?

Als BIG-geregistreerde ANIOS heb jij de ambitie om de opleiding AVG te volgen. Je bent een ondernemend persoon die kaders weet te stellen. Anderzijds weet jij ook kansen te creëren.

Complexe casussen zijn voor jou een uitdaging. Jij bent een teamspeler maar werkt ook zelfstandig. Daarnaast vind jij het leuk om over de toekomst van de organisatie mee te denken.


Arbeidsvoorwaarden

Jij start direct met een contract voor onbepaalde tijd en werkt 32 tot 36 uur in de week. Jouw salaris is conform de cao Gehandicaptenzorg, FWG 70. Dat betekent een minimaal salaris van 4.387 euro en maximaal 6.613 euro.

Wanneer jij met de opleiding AVG start dan stroom jij door naar FWG 75. Dat betekent een minimaal salaris van 5.205 euro en maximaal 8.004 euro per maand.

Bij deze werkgever zijn verhuiskosten (indien nodig) volgens de cao geregeld.


Verdere informatie

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Geef je baanwensen door via de job alert, dan ontvang je passende vacatures. 

Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op Consultant Healthcare Petra Witteveen via + 31 888 – 22 55 88. Je mag ook een bericht sturen via WhatsApp: + 31 6 – 41 03 53 31 of per mail via [email protected]

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.387 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn BKV: al sinds 1997 hét bureau in de zorg. Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een baan en zorgorganisaties met het invullen van hun vacatures. En zo willen wij, samen met jou, de zorg in binnen- en buitenland verbeteren. Door onze jarenlange ervaring in de zorg weten wij precies wat er waar speelt. En deze kennis zetten wij graag in om jou te helpen bij jouw loopbaan of capaciteitsvraagstuk(ken). Wat kunnen we voor jou betekenen?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Begeleider Gehandicaptenzorg in Middelburg Bekijk alle soortgelijke vacatures