Vacature Begeleider Gehandicaptenzorg Nachtdienst - Middelburg

Middelburg

Maandag
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Over de functie

Heb jij affiniteit met de gehandicaptenzorg en houd jij ervan om nachtdiensten te werken? Heb jij een flexibele instelling en inzetbaarheid? Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar meerdere begeleiders in de gehandicaptenzorg!

Als begeleider zorg jij ervoor dat de cliënten de optimale begeleiding krijgen met het doel dat de cliënten kunnen leven zoals ze zelf graag willen. De cliëntengroep varieert van cliënten met een licht verstandelijke beperking tot cliënten met meervoudige beperkingen. Elke cliënt heeft weer specifieke hulp en begeleiding nodig, waar jij met je kennis en ervaring als begeleider uitstekend op in kan spelen. Als begeleider in de nachtdienst word je ondersteund door een slaapdienstmedewerker.  

Ben jij er van overtuigd dat deze functie als begeleider gehandicaptenzorg perfect bij jou past, of heb je misschien een vraag? Neem dan nu contact op via [email protected] of benader mij op 06-13113383. 


Functie eisen

·      Je hebt een afgeronde opleiding MMZ, SPW, SPH, VIG, of iets vergelijkbaars.

·      Je hebt affiniteit met de doelgroep

·      Je hebt een flexibele instelling en inzetbaarheid


Over het bedrijf

Bij Maandag® krijg jij de kans om je expertise bij diverse zorginstellingen in te zetten en uit te breiden. Daar wordt niet alleen de zorg beter van, maar jij ook! Maandag® geeft jou de voordelen van een vaste werkgever én van flexibel werken.

Hierbij bieden wij een uitstekend marktconform salaris waarin je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Je reiskosten worden vergoed met €0,19 per kilometer. Een pensioenregeling en vakantiegeld horen uiteraard ook tot de voorwaarden.

Mede door ons grote netwerk aan opdrachtgevers krijg jij de mogelijkheid om bij diverse bedrijven en binnen diverse functies binnen te kijken. Samen met jouw kijken wij elke keer opnieuw naar de mogelijkheden en vinden wij een opdracht waar jij gelukkig van wordt. Daarnaast krijg jij de kans om jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van diverse cursussen en/of opleidingen. Kortom waar jij start, hoeft niet ook jouw eindstation te zijn!

Wil je meer weten, dan beginnen we altijd met een persoonlijk gesprek om te kijken welke opdracht het beste bij jou past.


Solliciteer

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Mensen die groen bloed door hun aderen hebben stromen. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Begeleider Gehandicaptenzorg in Middelburg