Specialist ouderengeneeskunde - Middelburg

Middelburg

BKV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Spreekt dit jou aan?
Deze werkgever wil investeren in jou. Niet alleen in jouw ontwikkeling maar ook in bijvoorbeeld de eventuele verhuizing naar het prachtige Zeeland. Zie jij dit zitten?

Jouw nieuwe baan

Als specialist ouderengeneeskunde ben jij verantwoordelijk voor de medische zorg van cliënten. In overleg en in samenwerking met de huisartsen wordt eerstelijnszorg verleend. Eventueel worden cliënten voor nader onderzoek of behandeling naar andere disciplines verwezen. 

(On-)gevraagd adviseer jij zorgmedewerkers of huisartsen over begeleiding, behandeling en onderzoek van de cliënten.

Jij bepaalt zelf mee hoe deze functie verder inhoudelijk eruit ziet en uitgevoerd wordt.


Jouw nieuwe werkplek

Jij werkt in Middelburg in een dynamisch en jong team wat onder de (para)medische dienst valt. De nadruk ligt op shared descision making (overleg), uitgebreide (para)medische ondersteuning en intensieve samenwerking met zorgmedewerkers. De ervaren kwaliteit van elke individuele cliënt staat hierin centraal.

Er zijn in totaal zo’n 300 Wlz (Wet langdurige zorg) plaatsen. Ongeveer de helft gaat om Wlz met behandeling, verder ook enkele eerstelijns tijdelijk verblijf en plekken voor respijtzorg / logeren (Wmo/ Wlz). Ook wordt er dagbehandeling aan Parkinson cliënten geboden.


Wat breng je mee?

Als BIG-geregistreerde specialist ouderengeneeskunde heb jij enige jaren praktijkervaring.  Je hebt een streepje voor wanneer jij ervaring hebt met geriatrische revalidatie en / of de ziekte van Parkinson. Een harde is wel dat je interesse hebt in problemen van somatische en psychogeriatrische aard. Verder is het fijn wanneer jij specifieke kennis bezit over de zorgverlening aan ouderen.

Je bent bereid mee te werken in de bereikbaarheidsdienst op Walcheren.


Arbeidsvoorwaarden

Jij werkt 24 tot 36 uur in de week. Hoeveel precies? Dat bespreken we samen.

Jouw salaris is conform de cao vvt. Er zijn diverse aanvullende arbeidsvoorwaarden die je zelf kan kiezen. Denk aan het fietsplan, extra kinderopvangkosten of extra verlof. In ieder geval krijg jij een uitdagende werkplek waar veel ontwikkelingsmogelijkheden zijn op het gebied van eerste- en tweedelijns verblijf, Parkinson, psychogeriatrie en somatiek.

Binnen Zeeland is er het initiatief van diverse zorgorganisaties maar ook vanuit de provincie en het Rijk om het werken en leven in Zeeland te promoten. Daarom worden huisvesting, partnerbanen en scholing gezamenlijk georganiseerd.


Verdere informatie

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Geef je baanwensen door via de job alert, dan ontvang je passende vacatures.

Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op Senior Consultant Healthcare Annemarie Dijkman via + 31 888 – 22 55 88. Je mag ook een bericht sturen via WhatsApp: +31 6 – 53 17 56 70 of per mail via A[email protected]             

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn BKV: al sinds 1997 hét bureau in de zorg. Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een baan en zorgorganisaties met het invullen van hun vacatures. En zo willen wij, samen met jou, de zorg in binnen- en buitenland verbeteren. Door onze jarenlange ervaring in de zorg weten wij precies wat er waar speelt. En deze kennis zetten wij graag in om jou te helpen bij jouw loopbaan of capaciteitsvraagstuk(ken). Wat kunnen we voor jou betekenen?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Specialist Ouderengeneeskunde in Middelburg Bekijk alle soortgelijke vacatures