Vacature Groenvoorziener - Middelburg

Middelburg

HoveniersVacature
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Het bedrijf

Door de jaren heen heeft het groenvoorzieningsbedrijf een enorme groei gemaakt. Inmiddels beschikken zij over meer dan 125 medewerkers en zijn zij landelijk actief. Ze zijn onder meer gespecialiseerd in de aanleg en onderhoud van diverse buitenruimtes. Dit doen zij voor voornamelijk zakelijke opdrachtgevers in heel het land. Ze voeren bijvoorbeeld projecten uit voor de zorginstellingen, bedrijven, overheidsinstellingen en vastgoedbeheerders. Binnen het groenvoorzieningsbedrijf speelt maatschappelijk en sociaal verantwoord ondernemen een belangrijke rol. Samen met het deskundige team weten zij van ieder project een (maatschappelijk) succes te maken.

De baan

Als Groenvoorziener heb je een zeer verantwoordelijke en zelfstandige functie, het is hierbij van belang dat je een gemotiveerde en leergierig werkhouding hebt en dat je zelfstandig goed kan functioneren. Je houdt je voornamelijk bezig met het uitvoeren van de veelvoorkomende werkzaamheden in het groenwerk. Tevens coördineer je deze werkzaamheden en begeleidt en leidt je werknemers op. Tot je takenpakket behoort ook het onderhouden van contact met opdrachtgevers, proces- en budgetbewaking en je houd je de (arbo)veiligheid nauw in de gaten en tref je waar nodig maatregelen.

Functie eisen

  • Je beschikt over goede vak- en materiaalkennis;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B(E);
  • Je beschikt over een geldig VCA-diploma;
  • Je functioneert op mbo werk- en denkniveau.

Wij bieden

  • Een goed salaris;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Een zelfstandige en verantwoordelijke functie;
  • Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren

Meer informatie over deze vacature is te verkrijgen bij Maaike van de Steeg op telefoonnummer 0341-437033. Indien u geïnteresseerd bent in deze functie ontvangen wij graag uw persoonlijke gegevens, bij voorkeur per e-mail: [email protected]


lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.100 - € 2.300 p/m
Bedrijfsomschrijving HoveniersVacature is het platform voor werk binnen de Hoveniersbranche, GWW-sector, Loonwerk en Groenbeheer. Door ons uitgebreide netwerk van kleine en grote opdrachtgevers hebben we voor u als Hovenier, Stratenmaker, Grondwerker, Loonwerker of Groenmedewerker veel aanbod van interessante vacatures bij kleine en grotere werkgevers in de buitenruimten of particuliere werk. We bieden vooral werk voor de lange termijn en vast dienstverband en gaan voor goede arbeidsvoorwaarden en reisafstand.

lees meer

Contactpersoon HoveniersVacature
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Medewerker Groenvoorziening in Middelburg