Schoonmakers - Middelburg

Middelburg

Actief Werkt! uitzendbureau
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Voor een hotel in Middelburg zijn wij op zoek naar gemotiveerde en betrouwbare schoonmakers. In de weekenden is het van belang dat alle kamers blinken van A tot Z; hier zal jij jouw steentje aan bijdragen!

Samen met jouw collega's zorg je ervoor dat iedere gast een schoon, fris en opgeruimd paleisje binnentreedt, waardoor zij direct kunnen genieten van hun verblijf.

De functie is op oproepbasis voor vrijdag, zaterdag en zondag. De werktijden zijn van 10.00 tot 16.00 uur. Jouw voorkeur kun je hierin natuurlijk uitspreken, zodat daar rekening mee kan worden gehouden.

Over de werkgever

Onze opdrachtgever is een gespecialiseerd bedrijf in schoonmaakdiensten voor de hotellerie. Zij zijn niet groot, niet bureaucratisch, maar wél voortdurend op zoek naar kwalitatief hoogwaardige en snelle oplossingen; klanttevredenheid staat altijd centraal! 

Hier voel jij je dan ook medeverantwoordelijk voor. Door middel van blinkende meubels, glanzende vloeren, opgemaakte schone bedden en frisse geuren straal jij deze boodschap uit!

Wat vragen wij van je:

  • Beschikbaar in de weekenden (vrijdag, zaterdag en/of zondag)
  • Eigen vervoer om te komen op jouw werkplek
  • Spreekt en begrijpt de Nederlandse en/of Engelse taal
  • Inzet, motivatie en loyaliteit

Wat wij jou bieden:

  • Aantrekkelijk salaris conform schoonmaak CAO
  • Keuze uit wekelijkse of vier-wekelijkse verloning
  • Werkmomenten in de weekenden
  • Werken in een mooi Hotel in Middelburg, voor een fijne organisatie
  • Persoonlijk aanspreekpunt vanuit Actief Werkt!

Interesse?

Solliciteer direct en wij zullen contact met je opnemen. Vragen over de vacature? Je kan ons bellen via 0118-629658 of mailen naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving Ben jij op zoek naar een baan via een uitzendbureau? Ben je flexibel inzetbaar of zoek je simpelweg een nieuwe uitdaging? En vind je het belangrijk dat je de vacature vindt die bij jou past? Actief Werkt! helpt je verder aan een leuke baan. Wij zijn een uitzendbureau dat de bedrijven bij jou in de buurt kent. We hebben de nieuwste vacatures voor je, die passen bij jouw talenten. Je kunt hierop solliciteren door je online in te schrijven of langs te komen bij een van onze vestigingen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Schoonmaker in Middelburg Bekijk alle soortgelijke vacatures