Trainee | Junior Adviseur Verzekeringen Middelburg

Middelburg

Veldsink Advies
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Jij wilt jouw carrière sterk starten bij het grootste onafhankelijke intermediair van Nederland! Dat is mooi! Want Veldsink Advies zoekt een talentvolle professional die zich (verder) wil ontwikkelen als adviseur in de financiële dienstverlening. Onze kracht is de persoonlijke en betrokken benadering naar zowel onze klanten als onze medewerkers. Om ervoor te zorgen dat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen, bieden wij diverse opleidingen en trainingen aan die ondersteund worden door onze eigen Veldsink Academy. Vind jij het gaaf om jouw commerciële steentje bij te dragen in de verdere groei van onze organisatie? Dan maken wij graag kennis met jou!


Jouw ontwikkeling

Samen met jou gaan we bepalen wat jouw persoonlijke ambities en doelstellingen zijn. We bieden geen standaard programma, maar een persoonlijk ontwikkeltraject. Wij geloven in het principe ‘learning by doing’. Dit betekent dat jij vanaf dag één sterk van start gaat als junior adviseur particuliere verzekeringen. Samen met je collega’s word je het aanspreekpunt voor onze particuliere klanten. Je adviseert, stelt offertes op en begeleidt de klant wanneer er schade is. In je dagelijkse werk sta je klanten voornamelijk telefonisch te woord, maar ontvang je mensen ook op kantoor voor een persoonlijk gesprek.

Naast ‘learning-on-the-job’ ga je aan de slag met vakgerichte Wft opleidingen, zoals Wft Schade Particulier. Dit is de ideale manier om kennis te maken met de financiële dienstverlening en jezelf te ontwikkelen tot een volwaardige gesprekspartner voor onze klant.


Dit zijn wij

Wij van Veldsink Advies maken het leven van onze klanten iedere dag een beetje beter door onze expertise uit te voeren: financieel advies verlenen met als doel het bieden van financiële rust. Wij zijn een familiebedrijf dat al sinds 1979 onafhankelijk financieel advies aanbiedt aan zowel particuliere als zakelijke klanten. We hebben op dit moment ruim 60 advieskantoren en dit aantal stijgt nog steeds! Als grootste onafhankelijke intermediair van Nederland zijn we dan ook enorm gedreven, hebben we inlevingsvermogen, tonen we loyaliteit en vinden we het ontzettend belangrijk dat iedere collega zich optimaal kan ontwikkelen. Als Veldsink Advies zijn we onderdeel van de Veldsink Groep, een holding die bestaat uit meerdere bedrijven met samen meer dan 1300 medewerkers. Al onze Veldsink Advies kantoren blijven echter in hun kracht en staan lokaal, betrokken en dicht bij de klant.


Hier staan wij voor

Ons DNA maakt wie wij zijn en hoe wij, iedere dag weer, met onze klanten en elkaar omgaan. We vinden het daarom belangrijk dat nieuwe collega’s bij ons passen. Dit zijn de vier kernwaarden die samen ons DNA vormen:

Betrokken                                     Integer                                  Ondernemend                            Relatiegericht


Dit ben jij

Ben jij een gemotiveerde en gedreven persoonlijkheid met een commerciële en dienstverlenende drive? Jij hebt jouw eerste stap in de financiële dienstverlening gezet in je opleiding of eerste baan en je wil jezelf nu verder ontwikkelen bij een succesvolle en groeiende adviesorganisatie? Dan gaan wij graag met jou in gesprek! Jij herkent je daarnaast in het volgende:

 • In het bezit van een hbo diploma;
 • Je bent bij voorkeur al in het bezit van Wft Basis en Wft Schade Particulier of bereid deze te behalen;
 • 32 – 40 uur per week beschikbaar;
 • Woonachtig in de omgeving van Middelburg.
Wij bieden

Als onze nieuwe collega kom je terecht in een fijn en hecht team binnen het grootste onafhankelijke intermediair van Nederland! Je gaat werken op een lokaal assurantiekantoor, waar persoonlijke aandacht nog op één staat, in combinatie met een kerngezonde en groeiende organisatie met toekomstperspectief. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid, maar er is nog meer:

 • 29 vakantiedagen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekering;
 • De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
 • Voordeliger sporten;
 • Iedere 24e van de maand zie je jouw beloning op jouw bankrekening.
Enthousiast geworden?

Wil jij onderdeel uitmaken van de Veldsink familie? Dan zijn wij benieuwd naar je sollicitatie! Reageer via onderstaande sollicitatiebutton en we nemen contact met je op! Voor meer informatie kun je terecht bij Dirk (recruiter) via [email protected] of 06-12404511.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Junior Adviseur in Middelburg Bekijk alle soortgelijke vacatures